Choktransfer? United tæt på Bayern-stjerne

Bayern München-stjernen Dante er meget tæt på at skifte til Manchester United - forsvarsspilleren understreger, at intet er skrevet under

Dante er angiveligt tæt på et skifte til Manchester United. (Foto: AP)
Dante er angiveligt tæt på et skifte til Manchester United. (Foto: AP)

Det herlige ved transfermånederne er, at der kan ske uforudsete ting fra det ene sekund til det andet. Et af disse øjeblikke er eksempelvis lige sket tirsdag eftermiddag. Det brasilianske medie Fox Sport hævder således, at Bayern München-stjernen Dante er ganske få formaliteter fra at skifte til Manchester United.

De engelske mestre har indkasseret et væld af scoringer i denne sæson, og med Rio Ferdinand på vej på pension er det meget sandsynligt, at Manchester United er på udkig efter en ny forsvarsspiller.

Og denne skulle De Røde Djævle altså have fundet i Dante, der bekræfter, at han muligvis er på vej til den engelske storklub.

- Er jeg Manchester United-spiller? Ikke endnu i hvert fald. Jeg er i Bayern München, og jeg værdsætter interessen fra Manchester United. Men lad os nu se, hvad der kommer til at ske, siger Dante.

Den 30-årige brasilianer kom til Bayern München fra Borussia Mönchengladbach i 2012 og har udviklet sig til stor profil på verdens aktuelt bedste fodboldhold. Det regnede de fleste med, at han ville blive ved med at være i mange år endnu.

Nu ser det i stedet ud til, at han skal til Manchester United.