Ups! United-sponsor afslører Mata-indkøb

Manchester Uniteds bilsponsor var for begejstrede og sendte et tweet lidt for tidligt ud

Det er blot et spørgsmål om tid, inden Mata er Man Utd-spiller (Foto: AP)
Det er blot et spørgsmål om tid, inden Mata er Man Utd-spiller (Foto: AP)

Alt tyder på et snarligt klubskifte for Chelseas Juan Mata.

Et skifte til liga-rivalerne fra Manchester Untied forventes offentliggjort inden længe, og de forsvarende engelske mestre står dermed foran deres første store vinter-indkøb.

Mange fans ser frem til offentliggørelsen af Matas skifte til klubben, men også Uniteds storsponsorer virker begejstrede over den tilgang, der synes yderst tæt på.

Mata til lægetjek i Manchester

Men klubbens store bilsponsor Chevrolet, der betaler 'de røde djævle' godt 3,5 milliarder kroner for en syv-årig kontrakt, tog begejstringen et skridt for langt. Inden Mata og United var blevet enige om betingelserne for en kontrakt, sendte den amerikanske bilproducent et tweet ud, hvor de bekendtgjorde, at skiftet var en realitet.

- Velkomme til #MUFC, til angriberen Juan Mata. Hvad synes I om den handel, skrev bilsponsoren på Twitter (se tweetet nedenfor). I øvrigt lader det heller ikke til, at sponsoren er helt klar over, hvilken position Mata spiller.

Det medførte naturligvis hurtigt en masse reaktioner, men snart blev tweetet slettet igen, da man blev klar over smutteren.

I stedet blev der sendt et nyt tweet ud, hvor Chevrolet undskyldte for deres forrige tweet med ordlyden:

- Vi undskylder. Vi blev lidt for ivrige over udsigten til et nyt United-medlem. Lad os vente på de officielle nyheder. #for begejstrede, lød det undskyldende tweet.<br /><br /><p>Hovsa...</p>