Mourinho: Wenger brokker sig altid - sådan er han

José Mourinho havde både fnys, skuldertræk og lidt hån til overs for Arsene Wenger, der har kritiseret Chelseas salg af Juan Mata

Mourinho stak til Arsene Wenger på fredagens pressemøde. (Arkivfoto: AP)
Mourinho stak til Arsene Wenger på fredagens pressemøde. (Arkivfoto: AP)
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premiere League

Arsene Wenger har beklaget sig over Chelseas forestående salg af Juan Mata til Manchester United med den indgangsvinkel, at Mata har været Chelsea-spiller i to kampe mod Manchester United i denne sæson - senest den 19. januar. Så Chelsea kommer ikke til at møde ham i denne sæson, mens andre klubber kan komme til at møde ham tre gange.

Det er dog bare det sædvanlige Wenger-brok, mener Chelsea-manager Mourinho.

Wenger sur over Mata-handel

- At Wenger brokker sig er normalt. Det gør han altid, sagde Mourinho på fredagens Chelsea-pressemøde, efterfulgt at et fnys og et skuldertræk.

- Når en spiller optræder for en klub den 20. august, og to uger senere spiller mod den samme klub med en anden trøje på, så er det normalt. Sådan er markedet. Det er ikke os, der har skabt markedet, vi har ikke lavet reglerne. Vi kan bare følge reglerne, sagde Mourinho.

- Hvis Wenger solgte Özil til Manchester United i dette øjeblik, ville jeg blive meget glad. For så sælger han en meget vigtig spiller. Han burde være glad for, at Chelsea sælger en spiller som Juan Mata. Men det her viser også lidt om hans person. Vi må bare acceptere, at sådan er han, lød det fra portugiseren.

Mourinho bekræfter: Mata til lægetjek i United

Chelsea-manageren mener omvendt, at Arsenal altid har fordel af kampprogrammet.

- Når han siger, at det er unfair, så synes jeg, det er unfair, at hans hold altid spiller på de bedste datoer. Altid. Altid.

- I denne uge, en uge uden midtugekamp, vil alle helst spille så tidligt som muligt, så der er mere tid til at restituere. Et hold spiller fredag (Arsenal, red.), og et andet hold spiller søndag (Chelsea, red.). Hvem spiller fredag? Hvem spiller søndag? Det er unfair, sagde Mourinho.

Officielt: Essien er fortid i Chelsea

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+