Manager træt af undskyldninger: Du er ikke skadet

Ravel Morrison kan ikke spille for West Ham på grund af en lyskenskade. Mener han selv. Manager Sam Allardyce er uenig

Ravel Morrison skal lære at bide tænderne sammen, mener manager Sam Allardyce, der ikke mener, at West Ham-talentet er skadet nok. (Foto: AP)
Ravel Morrison skal lære at bide tænderne sammen, mener manager Sam Allardyce, der ikke mener, at West Ham-talentet er skadet nok. (Foto: AP)

Ravel Morrison løber rundt med en skade, som ikke alle er helt enige i. Det engelske stortalent har ikke været i kamp et stykke tid, og det er udelukkende hans egen beslutning, for West Ham-manager Sam Allardyce mener absolut ikke, at Morrisons skade burde holde ham ukampdygtig.

- Hvis man lytter til vores lægestab, så er der intet til hinder for, at han kan fortsætte. Slet ikke. Han siger, at han mærker til det med mellemrum. I stedet for at bide tænderne sammen og komme videre … det er han ikke typen på. Masser af spillere i dette land ville spille med en lignende skade, som lægestaben siger, at man sagtens kan spille med. Det er intet problem, siger Allardyce ifølge sportinglife.

Premier League-kampen mellem Fulham og Liverpool er i fare for at blive udskudt, da West Ham frygter, at en strejke i undergrundsbanen ikke harmonerer med mange fodboldfans i togene. (Foto: AP) Premier League Metro-strejke truer Premier League-kamp

Ravel Morrison startede ellers sæsonen forrygende, og han var en af få West Ham-spillere, der kunne være sin indsats bekendt. Men det tidligere Manchester United-stortalent blev sat udenfor med en skade, og siden har han altså haft svært ved at komme tilbage i startformationen. Derfor er QPR en solid kandidat til at hente ham på en lejeaftale.

- Vi har mange spillere, der kæmper om hans position og gør det bedre end ham. Jeg er altid skuffet, hvis ingen giver mig problemer med at vælge mit hold, siger Allardyce.

(Foto: Knud Wilhelmsen) Premier League West Ham sælger sit stadion

Morrison er kendt for sine problemer uden for banen, hvor han i Manchester United-tiden blandt andet havde et par retssager samt en episode, hvor han på twitter svinede årsfesten til. Mens den var i gang.

0 kommentarer
Vis kommentarer