Swansea-spanier: Mærkelig Laudrup-fyring

Det kom fuldstændig bag på den spanske midtbanespiller Jose Alberto Canas, at Michael Laudrup fik en fyreseddel i Swansea

Jose Canas og Michu under en Europa League-kamp mod Valencia (Foto: AP)
Jose Canas og Michu under en Europa League-kamp mod Valencia (Foto: AP)

Der begynder så småt at danne sig et billede af, hvor vellidt Michael Laudrup var i Swansea-truppen. Endnu en spiller fortæller nu, hvor overraskende fyringen af danskeren kom.

I weekenden var det Swansea-anfører Ashley Williams, der fortalte, at man vandt lørdagens kamp for Laudrup, og nu er det så spanske Jose Alberto Canas, der i et interview med en spansk radiostation fortæller sin oplevelse af bruddet.

- Jeg er en lille smule overrasket, for der var ingen, der forventede, at han ville blive fyret, siger Canas til Cadena Ser.

Se også: Swansea-stjerne: Vi vandt for Laudrup

- Noget må være sket, for det er en meget underlig situation. Det er mærkeligt, at en klub pludselig fyrer deres manager, uden der har været nogen forudgående spekulation, men den slags sker i fodbold. Det er, hvad der er sket, og vi kan ikke gøre noget ved det. Jeg gætter på, at Laudrup også er blevet overrasket over det.

Se også: Swansea-boss: Derfor fyrede vi LaudrupSe også: Efter Laudrup-exit: Spillerflugten starter i Swansea

Efter en række dårlige resultater og en beskeden pointhøst i løbet af vinteren, var den walisiske klub endt som en del af bundstriden. Det blev angiveligt for meget for den magtfulde bestyrelsesformand Huw Jenkins, der sidste tirsdag fyrede sin danske manager.

I stedet overtog Garry Monk, der hidtil bare havde været en del af spillertruppen. Også den del var lidt mærkelig for Canas, der kom til Swansea på en fri transfer sidste sommer.

- Det er også chokerende at have Monk som manager, for da jeg kom, var han bare endnu en holdkammerat, siger midtbanespilleren.

Garry Monk ledte i weekenden Swansea til en 3-0 sejr i det sydwalisiske derby mod Cardiff. Se højdepunkter fra den kamp herunder
Swansea-Cardiff 3-0: Spanier lyste op i Wales

Se også: Swansea vinder lokalderby uden LaudrupSe også: Trods fyringer: Laudrup stadig hot i udlandet

Michael Laudrup fortalte i sidste uge, at han var overrasket over fyringen, som kom skriftligt uden foregående varsel. Derfor udsendte han torsdag en pressemeddelelse, hvor han fortalte, at han ville søge juridisk hjælp i forbindelse med bruddet.

- Jeg søger naturligvis juridisk rådgivning nu, og LMA (League Managers Association) har allerede skrevet til klubben for at få en fyldestgørende forklaring på, hvorfor jeg blev fyret i så kortfattet form. Indtil vi har det svar, er jeg ikke i stand til at sige yderligere omkring min afsked, skrev Michael Laudrup, der heller ikke fik lov at komme på klubbens anlæg for at sige farvel til sine nu ex-spillere.

Se også: Laudrup efter bruddet: 80-90 procent er løgnKampen ude mod bundrivalen fra West Ham blev tabt med 0-2 efter en frygtelig indsats. Den oplevelse blev den sidste for Laudrup i sædet som manager i Swansea. Foto: Zuma Press Sport og Spil Se hvilke spillere, der dolkede Laudrup i ryggen

0 kommentarer
Vis kommentarer