Wenger: Du er pinlig, Mourinho

Arsene Wenger ryster på hovedet af José Mourinhos seneste verbale angreb mod franskmanden

(Fotos: PA)
(Fotos: PA)

- Når han siger, at jeg er bange for at fejle, er det, fordi han ikke respekterer min fortid. Og når han ikke gør det, så respekterer jeg heller ikke hans resultater.

- Det er mit svar. Det er ikke et svar, der gør mig glad, men det er et svar, som jeg mener, han fortjener.

Se også: Her er Mourinhos nye kæmpesviner

Således sagde José Mourinho til ITV i den seneste føljeton af den verbale krig mellem Arsene Wenger og portugiseren. Det er en krig, der i denne omgang startede, da franske Wenger sagde, at Mourinho er bange for at fejle.

Det citat replicerede Mourinho prompte på ved at kalde Wenger specialist i fiaskoer, og sidenhen fulgte Chelsea-bossen altså op med ovenstående citat.

Se også: Mourinho: Wenger er specialist i fiaskoer

Efter Arsenals 2-1-triumf over Liverpool i FA Cuppen i går blev Wenger igen bedt om et svar til sin manager-rivals seneste kommentarer. Wenger sagde først, at han ikke ville snakke om portugiseren, men han kunne alligevel ikke dy sig for at sende endnu en stikpille af sted mod Mourinho.

- Jeg har ikke lyst til at gå ind i dumme, respektløse bemærkninger. Jeg har aldrig talt om ham på mine pressekonferencer, og jeg vil ikke begynde nu. Det eneste, jeg ved, er, at det er mere pinligt for Chelsea, end det er for mig.

- Jeg er flov over ham. Jeg taler ikke om ham overhovedet på mine pressekonferencer. Lad os fokusere på de ting, der fortjener det. Jeg er mere skuffet på Chelseas vegne end på mine egne, siger Wenger ifølge The Mirror om Mourinhos seneste 'sviner'.

0 kommentarer
Vis kommentarer