Fyret Southampton-manager skal redde Reading

Den pressede Premier League-klub Reading har ansat Nigel Adkins, der for nylig blev fyret i Southampton.

Daværende Southampton-manager Nigel Adkins under en kamp mod Manchester City (Foto: AP)
Daværende Southampton-manager Nigel Adkins under en kamp mod Manchester City (Foto: AP)

Han kunne ikke bruges i Southampton, men nu sætter Premier League-klubben Reading sin lid til Nigel Adkins som ny manager.

Adkins blev for et par måneder siden fyret hos konkurrenten Southampton, men nu er manageren blevet hyret til at redde Reading, der er i overhængende fare for at ryge ud af den bedste engelske række.

- Reading er beæret over at kunne meddele, at der er indgået en aftale med Nigel Adkins, som skal være manager for klubbens førstehold. Kontrakten løber til sommeren 2016, skriver klubben på sin hjemmeside.

Nigel Adkins overtager posten fra Brian McDermott, der blev fyret for et par uger siden på trods af, at han sidste forår formåede at føre Reading op i Premier League for kun anden gang i klubbens historie.

Fyringen af Adkins i Southampton var en stor overraskelse, idet holdet blot havde tabt to gange i de seneste 12 Premier League-kampe.

Reading ligger næstsidst i Englands bedste fodboldrække med blot 23 point efter 30 kampe. Reading har tabt de seneste fire kampe og har nu otte forsøg tilbage i sæsonen til at rette op på nedrykningskursen.

Lige nu har holdet syv point op til Aston Villa, der er placeret over nedrykningsstregen.

Reading gæster i den kommende weekend Arsenal, der indtager femtepladsen i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere