Swansea-boss: Laudrup er mere loyal end forgængere

Formand Huw Jenkins er overbevist om, at Michael Laudrup bliver i klubben i næste sæson

(Foto: PA)
(Foto: PA)

Swansea-manager Michael Laudrup vil ikke blive fristet af eventuelle tilbud fra større klubber, så længe han kan se muligheder for fremskridt i den walisiske klub.

Det mener klubbens formand, Huw Jenkins, der har måttet se sine sidste tre managere smutte, så snart mere interessante klubber viftede med pundsedlerne.

Paolo Sousa smuttede til Leicester, Roberto Martinez foretrak Wigan, mens Michael Laudrups forgænger, Brendan Rodgers, sidste sommer skiftede til Liverpool.

- Når man ser på Michaels karriere som træner, tror jeg, at han har behov for to-tre år hos os, før han skal tage næste skridt, siger Huw Jenkins til South Wales Evening Post.

- Han skal have succes, og derefter skal han have stabilitet, hvor han kan vise resten af Europa, hvad han kan som træner. Det har jeg sagt til ham og hans agent, siger Jenkins.

Med sejren over Bradford i Capital One Cup-finalen i februar er Swansea klar til næste sæsons Europa League.

Netop det kan være medvirkende til at give Laudrup lysten til at fortsætte i klubben, mener formanden.

- Vi har kvalificeret os til Europa, og det giver os momentum til den kommende sæson. Det er stort, og det giver Michael en udfordring med at holde sammen på det hele, siger Huw Jenkins.

1 af 2 Formand Huw Jenkins er overbevist om, at Michael Laudrup bliver i klubben i næste sæson. (Foto: PA)
2 af 2 (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere