Tottenham-chef sover roligt efter hård uge

Tre nederlag på en uge har bremset euforien i højtflyvende Tottenham og givet manageren noget at tænke over

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Med søndagens meget overraskende 0-1-nederlag til Fulham hjemme på White Hart Lane tabte den engelske storklub Tottenham for tredje gang på syv dage.

Men den pludselige nedtur, der kommer ovenpå flere måneders stabilt gode resultater, får ikke manager André Villas-Boas til at ryste på hånden.

- Man kan ikke løbe fra, hvad der skete i den sidste uge, men vi kan kæmpe for at gøre noget ved det, siger Villas-Boas ifølge nyhedsbureauet AFP.

Se mere:

Se også: Tottenham flopper på hjemmebane

Torsdag havde han set, hvordan holdet nærmest kollapsede i Milano og tabte 1-4 til Inter, og fire dage forinden var det blevet til et unødvendigt 2-3-nederlag i Liverpool.

- Kampen mod Fulham gik ikke vores vej, i Milano gik det ikke vores vej, og i Liverpool gik det ikke vores vej, men der var positive ting i alle kampene, og nu skal vi forsøge at forbedre resultaterne.

- Jeg er rolig. Vi skal bare arbejde hårdt. Det vigtigste er, at vi har nok vigtige kampe, for det sikrer os, at vi kan komme ud af den situation, vi er havnet i, siger André Villas-Boas.

Den dårlige uge har gjort, at Tottenham, der så ud til at stryge forbi Chelsea på tredjepladsen i Premier League, nu skal slide hårdt for at holde fjerdepladsen, der er den sidste, der giver adgang til næste sæsons Champions League.

Læs også:

Se også: Spurs videre efter mareridt i Milano

Ærkerivalerne Arsenal er kun fire point bagefter og har spillet en kamp færre.

- Det har været en besværlig måned for os, men hvis vi kan finde vores form og selvtillid, kan vi komme ind i en cyklus, der er normal for Tottenham, lyder det fra den portugisiske manager.

Efter landskamppausen i den kommende uge venter en udekamp mod Michael Laudrups hold Swansea.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere