Ændrer forklaring: Derfor forlængede Laudrup

Michael Laudrup valgte at forlænge i Swansea, så spillerne var sikre på, at han blev

(Foto: PA)
(Foto: PA)

Det er ingen hemmelighed, at Michael Laudrup har haft et brag af en debutsæson i Premier League, hvor han sammen med Swansea har høstet et hav af point, en pokaltitel og masser af anerkende ord. Senest er Laudrup blevet kåret til årets manager af sine kollegaer i de engelske topklubber.

Laudrups indsats har været så imponerende, at han er blevet koblet sammen med trænersædet i en lind strøm af topklubber fra Arsenal og Chelsea og til FC Barcelona og Real Madrid. Men også Laudrups spillere har været rygtet væk, senest er anfører og forsvarsgeneral Ashley Williams blevet sendt til både Arsenal og Liverpool.

Læs også:

Se også: 'Topklubber har fået øje på Laudrup'

- Der vil måske stadig komme forespørgsler på vores spillere, men de er på kontrakt her, og hvis spilleren ønsker at blive, så slutter samtalen der, siger Laudrup om sine atraktive spillere til walesonline, og uddyber, at han forlængede sin egen kontrakt for at give spillerne ro i sindet.

Se mere:

Se også: Laudrup: Wenger også i Arsenal i næste sæson

- Jeg havde kun et år tilbage af min kontrakt, og derfor var der måske flere spillere, der var klar til at smutte. Derfor er det et vigtigt signal at sende, at jeg gerne vil blive og derfor forlængede min kontrakt, forklarer Michael Laudrup nu.

- Der er også masser af spillere, der har forlænget deres kontrakter, og det ville de ikke have gjort, hvis de ikke ønskede at blive her. Vi ved jo alle, hvordan det fungerer for spillere og trænere, siger den danske Swansea-manager.

Da Laudrup tidligere i marts forlængede kontrakten, argumenterede han lidt anderledes for, hvorfor han valgte at forlænge:

- Vi har sat noget i gang i denne sæson, som jeg gerne vil fortsætte med. Jeg ved godt, der har været en megen spekulation (omkring hans fremtid, red.), men jeg har altid sagt, at jeg er glad her og aldrig har været i tvivl om at blive.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere