United har brug for FA Cup-sejr

Søndag tager Manchester United imod Chelsea i FA Cup'en. Manager Alex Ferguson har brug for en sejr

Alex Ferguson har brug for en sejr i storkampen søndag. (Foto: AP)
Alex Ferguson har brug for en sejr i storkampen søndag. (Foto: AP)

Manchester United skal forsøge at rejse sig i weekendens kvartfinalekamp i FA Cup'en på Old Trafford mod Chelsea - efter det kontroversielle exit fra Champions League mod Real Madrid tirsdag aften.

- Vi har oplevet skuffelser før, og vi skal nok komme os over denne, siger Manchester Uniteds assistenttræner, Mike Phelan

Manager Alex Ferguson har ikke sagt noget efter 1-2-nederlaget til Real Madrid tirsdag aften, hvor en tvivlsom kendelse i anden halvleg, sendte Uniteds Nani fra banen med et rødt kort.

Læs også:

Se også: Nu blander Laudrup sig: Aldrig rødt kort til Nani

Ferguson, der ellers ikke plejer at være bleg for at udtrykke sin utilfredshed med såvel spillere som dommere, var efter kampen for oprevet til at snakke med pressen.

- Vi er stadig med i FA Cup'en, og vi er stadig i den ledende position i Premier League. Så vi skal nok komme os over det, og vi vil komme tilbage, lyder det fra assistenttræneren.

Tabte i finalen i 2007
Ferguson og hans tropper har de seneste år koncentreret sin energi om større turneringer end FA Cup'en, som klubben vandt for 11. gang i 2004, men en sejr over London-klubben, der vandt trofæet sidste år, vil nok kunne hjælpe lidt på humøret.

Læs også:

Se også: Nani brød grædende sammen

De to hold stod også over for hinanden i FA Cup-finalen i 2007, der endte med en sejr til Chelsea på et mål af Didier Drogba i overtiden.

I de andre kvartfinaler i FA Cup'en tager Everton lørdag hjemme imod Wigan mens Barnsley ligesom Chelsea skal et smut til Manchester, når de møder City. Søndag tager Millwall imod Blackburn.

Kampen mellem Manchester United og Chelsea spilles søndag klokken 17.30.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere