Swansea-stjerne forlænger med Laudrup

Angel Rangel har forlænget kontrakten med Swansea, så den nu udløber i 2016

Rangel jubler over sit mål til 4-0 mod Queens Park Rangers. (Foto: PA)
Rangel jubler over sit mål til 4-0 mod Queens Park Rangers. (Foto: PA)

Michu, Leon Britton, Wayne Routledge og Gary Monk har alle fornylig forlænget deres kontrakter med Swansea, og nu har spanske Angel Rangel fulgt trop.

Den spanske forsvarsspiller bliver nu hos de ny-kårede pokalvindere til sommeren 2016 i stedet for sommeren 2014, hvor han gamle kontrakt løb til.

- Det understreger hvor godt det går her, når så mange i truppen forlænger deres kontrakter.

Læs mere:

Se også: Nu blander Laudrup sig: Aldrig rødt kort til Nani

- Klubben værdsætter at spillerne gør et godt job, og bestyrelsen og formanden (Huw Jenkins, red.) belønner os for det, siger 30-årige Rangel til BBC.

- Vi bliver bedre og bedre som klub igen i denne sæson, og alle er ivrige for at spille og hjælpe Swansea med at blive endnu større.

Se også:

Se også: Historiker: Laudrups Swansea bedst nogensinde

Rangel kom til Swansea for seks år siden fra den spanske klub Terrassa, og han fik debut i den tredjebedste række mod Oldham.

Spanieren er en publikumsfavorit på Liberty Stadium på grund af sin gode natur, og han lagde nye alen til sin popularitet, da han på årets koldeste nat i Wales kørte rundt og delte mad ud til hjemløse.

Læs også:

Se også: Hylder Laudrups Swansea: Spiller som Barcelona

Michael Laudrup kæmper også for at få lov til at beholde hollandske Jonathan de Guzman, der er spiller på en lejekontrakt fra Villareal.

- Alle muligheder er åbne. Det vigtigste er, at han også er her næste år, siger Laudrup til BBC.

Laudrup vil helst købe den hollandske midtabespiller fri, mens hvis han ikke kan blive enige med Villareal om en pris, kan de Guzman måske ende med at spille på lejekontrakt i en sæson mere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere