Historiker: Laudrups Swansea bedst nogensinde

Michael Laudrups præstationer med Swansea denne sæson, gør mandskabet til det bedste i klubbens historie, mener historiker

Laudrups legender er det bedste Swansea-mandskab nogensinde (Foto: AP)
Laudrups legender er det bedste Swansea-mandskab nogensinde (Foto: AP)

Der var mange blandt Swanseas fans, der ikke mente, at man kunne overgå sidste sæsons flotte 11. plads i Premier League. Men med en Liga Cup-titel og en aktuel placering som nummer otte, så er Laudrups mandskab allerede bedre.

Og spørger man en Swansea-historiker, så er det faktisk det bedste Swansea-mandskab nogensinde. Også bedre end under John Toshack, som ellers førte holdet fra 4. division til den bedste række, hvor man endte som nr. seks efter en overgang at have ligget nummer 1.

- Vi sluttede som nummer seks i 1982, men jeg synes at cup-sejren denne sæson tipper skålen i retning af denne sæsons mandskab. Vi ser et Swansea-hold spille de kampe, vi ellers normalt kun så på tv. Det er uden tvivl helt fair at sige, at vi aldrig har haft det så godt, siger historikeren Colin Jones, der bl.a. har skrevet en bog om klubben, til avisen This is South Wales.

Læs også:

Se også: Hylder Laudrups Swansea: Spiller som Barcelona

Journalist John Burgum har dækket Swansea i over 25 år - inklusiv John Toshack-perioden og siger følgende om Laudrups Swansea:

- Det her må være klubbens bedste sæson. Det er sand fornøjelse at se spillerne spille på vores smukke stadion i øjeblikket. siger John Burgum.

Og der er også direkte ros Michael Laudrup.

- Michael Laudrup har lavet et fantastisk stykke arbejde. Holdet er bedre end det, han arvede, og selv Joe Allen (solgt til Liverpool) ville have svært ved at komme på holdet i dag, siger en klubbens helt store legender fra den gyldne periode i starten af firserne Wyndham Evans.

Læs også:

Se også: Avis: Spillerne frygter Laudrup-exit

Omkring klubben snakker man begejstret om fremtiden og endda mulighederne for at nærme sig Champions League-pladserne. Derudover glæder man sig til at se, hvilke spændende spillere det er, som Michael Laudrup vil købe i sommerens transfervindue.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere