United-stjerne håber Ronaldo kommer 'hjem'

Nemanja Vidic kunne sagtens forestille sig at se Cristiano Ronaldo spille på hjemmebane på Old Trafford igen

Ronaldo vil angiveligt gerne juble i en Manchester United-trøje igen. (Foto: AP)
Ronaldo vil angiveligt gerne juble i en Manchester United-trøje igen. (Foto: AP)

Tirsdag aften skal Cristiano Ronaldo spille på udebane på Old Trafford, når Real Madrid møder Manchester United i returkampen i ottendedelsfinalen i Champions League.

Men siden skiftet fra Manchester United til Real Madrid i 2009 har den portugisiske verdensstjerne fulgt sine gamle holdkammerater tæt, og han har aldrig udelukket, at han en dag vender tilbage til Alex Ferguson og Manchester United.

Se mere:

Se også: Ronaldo-opdækker bliver ikke CL-klar

Den seneste tids problemer i Real Madrid har åbnet for en lind strøm af rygter om et sommerskifte, og det er en mulighed, som Uniteds serbiske forsvarsklippe Nemanja Vidic meget gerne så blev en realitet.

- Der er mange 'hvis'er, men jeg ville elske at se Cristiano her. Jeg kunne godt se det blive en realitet, siger Nemanja Vidic til The Sun.

- Han er United-fan. Selv om han skiftede klub, så følger han stadig Manchester United, og han savner både klubben og atmosfæren her.

Læs også:

Se også: Evra: Ronaldos kærlighed gør det svært for ham

Rygter siger, at Ronaldo skulle være klar til at tage en massiv lønnedgang for at komme tilbage til Manchester United. Og et skifte ville være en kæmpe forstærkning af de formentlig kommende engelske mestre - serberen ser nemlig Ronaldo som en bedre spiller end Lionel Messi.

- De er begge fantastiske spillere, men i de seneste år har Barcelona vundet flere trofæer, og derfor er Ronaldo måske blevet lidt glemt.

Se også:

Alex Ferguson mener ikke, at Ronaldo og co kan levere på så højt niveau, som de har gjort mod Barcelona, når de tirsdag møder Manchester United. (Foto: AP) Spansk fodbold - 3. mar. 2013 - kl. 11:52 Ferguson: Real Madrid toppede for tidligt

- Men måden, han spiller på, passer til England. Han kan skyde med højre og venstre, han kan hoppe og heade. Han kan drible. Han kan det hele, siger den stadig imponerede serber, der dog stadig ser Messi på toppen også.

- Jeg siger ikke, at han ikke kan de ting, men Barcelonas spillestil passer til ham.

- Ronaldo har ændret kampe i fire år for Real Madrid. Hver gang han går på banen, er det for at score. Han har den sult i hver eneste kamp.

Se kampen live på 3+ kl 20.45 i aften eller følg den live her på Ekstrabladet.dk/live

1 af 2 Nemanja Vidic ser meget gerne Ronaldo tilbage i Manchester United. (Foto: PA)
2 af 2 Ronaldo vil angiveligt gerne juble i en Manchester United-trøje igen. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere