Sørensen kræver svar i Stoke

Tålmodigheden er ved at slippe op for målmanden, der er havnet permanent på bænken

Thomas Sørensen har slet ikke fået spilletid i Premier League i denne sæson, og hvad værre er: Der er heller ikke udsigt til det, så en ny klub er bestemt en mulighed. (Foto: AP)
Thomas Sørensen har slet ikke fået spilletid i Premier League i denne sæson, og hvad værre er: Der er heller ikke udsigt til det, så en ny klub er bestemt en mulighed. (Foto: AP)

Thomas Sørensen vil have svar fra Stoke.

Den tidligere landsholdsmålmand er havnet permanent på bænken i Premier League-klubben og håber derfor at få lov til at lede efter en ny arbejdsgiver.

– Vi håber at få en dialog i gang med manageren (Tony Pulis, red.). Jeg føler, at jeg har en masse at byde ind med, men jeg har trods alt ikke ti år tilbage. Jeg er selvfølgelig interesseret i at spille, og det håber jeg, at vi finder en fornuftig løsning på, men lige nu venter jeg på ham og klubben, siger Thomas Sørensen til Ekstra Bladet.

Den 36-årige målmand har slet ikke spillet i Premier League i denne sæson. Den meget roste Asmir Begovic er suverænt førstevalg, og da stortalentet Jack Butland samtidig ankommer fra Birmingham til sommer, ser det i den grad skidt ud for Sørensen.

Se også: TV: Sådan brøler Swanseas fans

– Jeg har over for klubben givet udtryk for, at det er fair nok, hvis de satser på en anden. Men så må de også kunne forstå min situation, og det har manageren også sagt, at han gør, siger Sørensen, der håber på en hurtig afklaring, så han ikke ender med at blive fanget i Stoke:

– Jeg vil helst ikke stå i en situationen en uge før transfervinduet lukker og ikke have en afklaring.

Må feje for egen dør
Kontrakten med The Potters løber frem til sommeren 2014, og Sørensen har valgt ikke at fokusere på, hvad det eventuelt måtte ske med konkurrenterne Begovic og Butland i sommerens transfervindue.

– Jeg må ligesom feje for egen dør og få styr på min egen situation. Så er klubben også klar over, hvad mine interesser er, og så er det også nemmere for dem, siger Thomas Sørensen, der håber at kunne fortsætte i en klub på højeste niveau:

– Jeg har det ikke sådan, at det skal være den og den klub. Det kan være svært at sige på forhånd, men det skal være noget, der har det rigtige perspektiv for mig. Noget, jeg brænder for.

Læs også:

Se også: Mageløst mål i uskøn United-sejr

Kunne Danmark være en mulighed?

– Umiddelbart er det ikke min førsteprioritet, men hvem ved? Jeg er glad for at være i England, og skal det hele rykkes op, skal der være noget interessant, siger Stoke-reserven.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere