Chelsea skramler videre i FA Cup'en

Middlesbrough sloges for sagen men måtte til sidst bøje sig for stormagten Chelsea

De måtte bruge to kampe til at overkomme upåagtede Brentford i fjerde runde.

Og Chelseas mange stjerner var heller ikke videre overbevisende mod Middlesbrough i den udsatte femte runde-kamp onsdag aften.

The Blues er videre til kvartfinalen, men det holdt hårdt og blev først endegyldigt sat på plads mod slutningen af opgøret på Riverside Stadium i det nordlige England.

Boro, der gennem adskillige sæsoner var at finde i Premier League indtil nedrykningen i 2009, sloges for sagen og holdt stand til seks minutter efter pausen, hvor brasilianske Ramires med en følt inderside samt Fernando Torres ryg fik passeret Jason Steele i Middlesbrough-målet.

Hjemmeholdet sloges videre indtil 72. minut mod et Chelsea-hold, der havde sparet profiler som Lampard, Luiz, Ashley Cole og Hazard, hvor håbet endegyldigt blev slukket med en lækkerbisken af Chelseas talentfulde offensiv.

Hazard var kommet ind og leverede fremragende kombinationsspil med Oscár, inden han prikkede bolden videre til Viktor Moses, der let kunne score til 2-0.

Nu venter en spændende og sandsynligvis meget seværdig kvartfinale mod Manchester United, der vandt sin femte runde-kamp 2-1 over Reading.

Kvartfinalerne ser således ud:

9. marts: Everton-Wigan Athletic

9. marts: Manchester City-Barnsley

10. marts: Millwall-Blackburn Rovers

10. marts: Manchester United-Chelsea

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere