Medie: Ferguson kan sælge Lindegaard

Hvis Manchester United henter Asmir Begovic, kan danskeren være fortid på Old Trafford

Skal Lindegaar på klubjagt til sommer? (Foto: Corbis)
Skal Lindegaar på klubjagt til sommer? (Foto: Corbis)

Anders Lindegaard har selv kaldt sit ophold i Manchester United for en succes, men noget kunne tyde på, at klubben ikke er helt enig, for spekulationerne om de danske landsholdsmålmands fremtid er begyndt at rumstere i de internationale medier.

Senest er det fodboldhjemmesiden Goal.com, der skriver, at det forlyder, at Premier League-etterne planlægger at sælge Lindegaard til sommer for at gøre plads til Stokes bosniske målmand, Asmir Begovic.

Se også:

Anders Lindegaard måtte tre gange hente bolden ud af nettet, da han sidst spillede for Manchester United i 4-3-sejren over Reading. (Arkivfoto: SPO) Premier League - 11. feb. 2013 - kl. 12:24 Ekspert: Lindegaards United-fremtid i fare

Hverken David de Gea eller Lindegaard har imponeret i deres tid i United, og det er i det lys, at United ønsker at hente Begovic ind.

De Gea er meldt på vej hjem til Spanien som erstatning for Barcelonas Victor Valdes, og United skulle have været interesseret i at sælge spanieren, hvis de fik et bud, der var i nærheden af det beløb, som den engelske klub selv betalte tilbage i 2011.

Men hans seneste præstationer har gjort Man. Utd. i tvivl, og derfor har klubben nu genovervejet de Geas position, og i stedet er det Anders Lindegaard, der står først på målmændenes affyringsrampe.

Se mere:

Se også: Får han ny dansk landsholdskeeper-skalp

Stoke har da også forberedt sig på en fremtid uden Begovic, da klubben hentede det unge stortalent Jack Butland i Birmingham i januars transfervindue og får ham til klubben til sommer. Begovic regner også selv med, at han smutter til sommer.

- Jeg tror ikke, at Stoke købte Butland, for at han skal være reserve, så jeg tror, at jeg bliver solgt til sommer, har bosnieren tidligere forklaret.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere