Historisk øretæve til Laudrups drenge

Liverpool satte Premier League-rekord, da Swansea fik én på hattepulden

Skidt, skidt præstation af Swansea (Foto: AP)
Skidt, skidt præstation af Swansea (Foto: AP)

Det blev særdeles kostbart for Michael Laudrup, at han lavede syv ændringer på Swansea-holdet op til gårsdagens kamp mod Liverpool på Anfield.

På bænken var profiler som Michu, Ashley Williams, Angel Rangel og Wayne Routledge, og erstatningerne holdt på ingen måde samme niveau, og det betød derfor, at Liverpool på det nærmeste holdt legestue med Swansea, og 5-0-sejren til hjemmeholdet var bestemt ikke et mål for lidt.

Se mere:

Se også: Laudrup: Vi blev slagtet

Det erkendte Laudrup efter kampen:

- Jeg ville spare et par stykker, men det er ingen undskyldning. Vi kunne have tabt 10-0. Vi har alle en del af skylden, og vi kan begynde med mig og spillerne, lød det fra den slagne manager.

Men det var ikke den eneste skuffelse for Laudrup, for med den store 5-0-kindhest var danskeren i spidsen for holdet, der led deres største nederlag i mere end ti år, og samtidig fik den største ørefigen i holdets - omend korte - Premier League-historie.

Se også:

Se også: Laudrups reserve-drenge kollapsede

Senest, Swansea tabte så stort, var, da waliserne under ledelse af Nick Cusack i 2002 tabte hele 7-1 til Hartlepool...

Skylden for nederlaget ville danskeren dog ikke lægge på de mange ændringer i startopstillingen:

- Vi foretog syv ændringer før kampen mod Fulham og vandt. Vi har lavet to, tre, fire og fem ændringer i de sidste par måneder og har fortsat været konkurrencedygtige. Det her var ikke, hvad vi ønskede, men det var, hvad vi fik. Det ville være menneskeligt og logisk at tænke på Wembley, for det er den største kamp i klubbens historie. Jeg vil helst se dette nederlag som et uheld, der måske skyldes det, der skal ske om syv dage, lød det fra Laudrup efter kampen med henvisning til klubbens finale mod Bradford i Capitol One Cup'en næste weekend.

Se mere:

Michael Laudrup løb ind i et sjældent stort nederlag. (Foto: Corbis) Premier League - 18. feb. 2013 - kl. 07:52 TV: Se Liverpool lammetæve Laudrup

Liverpool, der så sandelig nød godt af Swanseas deroute, satte i går også ny Premier League-rekord i sæsonen, da klubbens hele 35 skudforsøg foreløbig er det største noteret i en enkelt kamp.

De røde fra Merseyside har med gårsdagens sejr samtidig scoret både flere point og mål på hjemmebanen Anfield, end de formåede i hele sidste sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere