Laudrup: Vi blev slagtet

Vi er nødt til at undskylde overfor vores fans, siger den danske Swansea-manager efter 0-5-blamage mod Liverpool

- Det var et mareridt. Vi blev slagtet derude.

Swansea-manager Michael Laudrup lagde ikke fingrene imellem efter dagens 0-5-nedsabling efter 0-1 ved pausen på Anfield mod Liverpool i den engelske Premier League.

- I første halvleg var vi fortsat med i kampen, men det er frygteligt at give tre mål væk på den måde i de første ti minutter af anden halvleg. Vi er nødt til at undskylde overfor vores fans, siger den danske manager, der ellers har haft så stor succes siden sin tiltræden sidste sommer.

Læs også:

Se også: Laudrups reserve-drenge kollapsede

Laudrup havde valgt at spare topscorer Michu og anfører Ashley Williams forud for næste søndags liga cup-finale på Wembley mod Bradford.

- Jeg ville spare et par stykker, men det er ingen undskyldning. Vi kunne have tabt 10-0. Vi har alle en del af skylden, og vi kan begynde med mig og spillerne.

- Michu og Ashley Williams sad over på grund af finalen, men det er kun en del af det. Der var stadig gode spillere på banen. I de seneste to og en halv måned har vi lavet mange udskiftninger, og vi har alligevel kunnet spille med.

- Man kan ikke spille sådan her. Det var ikke det, vi ønskede før finalen, men nu må vi op på hesten igen, siger Laudrup ifølge engelske BBC.

Læs også: Se også: Rodgers: Fra succes til mareridt Rodgers: Fra succes til mareridt

Anderledes tilfredshed var der naturligvis i Liverpool-lejren, hvor Laudrups forgænger som Swansea-manager, Brendan Rodgers, vurderede sejren således:

- Det var en brillant indsats. Spillernes indstilling var fremragende, og det var vigtigt at få et 'clean sheet' i dag.

- Det har altid været tilfældet i Swansea, at man kan skifte nogle spillere og alligevel være stærk. Det skal ikke tage noget fra sejren, for vores spillere var fantastiske. Det afgørende var kvaliteten og indstillingen hos Liverpool-spillerne, siger Rodgers ifølge BBC.

Med sejren overhaler Liverpool Swansea i tabellen og rykker op på syvendepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere