Laudrups reserve-drenge kollapsede

Swansea blev fuldstændig skilt ad efter 0-5 mod Liverpool, hvor Luis Suarez scorede og havde en fod med to andre scoringer

Steven Gerrard sparker Liverpool i gang med sin 1-0-scoring på straffespark. (Foto: PA)
Steven Gerrard sparker Liverpool i gang med sin 1-0-scoring på straffespark. (Foto: PA)

Hvis historien om at en dårlig generalprøve, giver en god finale holder vand, så er der slet ingen tvivl om, at Michael Laudrup og Swansea vinder Capital One-finalen næste søndag.

For Swansea blev fuldstændig rundbarberet på Anfield, hvor Liverpool vandt 5-0, men det kunne sagtens være sluttet både 6-0,7-0 eller 8-0, hvis ikke det havde været for store redninger fra Michael Vorm.

Liverpool var totalt dominerende i opgøret, hvor Michael Laudrup havde valgt at spare flere af holdets store profiler. Premier League var tydeligvis nedprioriteret i forhold til den store finale, der venter om én uge.

Læs også:

Se også: Mestrene uddelte pokal-prygl

Topscorer Michu, der har scoret 15 mål i denne sæson, sad på bænken i hele kampen. Styrmanden i det centrale forsvar, Ashley Williams, samt Rangel havde også plads på bænken for at blive sparet forud for næste søndags finale mod Bradford.

Men det blev dyrt for Michael Laudrup at spare profilerne mod et særdeles veloplagt Liverpool-mandskab. Swansea lignede i perioder et mandskab i fuldstændig opløsning.

22 skud på mål

Før pausen havde Liverpool 22 afslutninger, men det lykkes kun at passere Michael Vorm i et enkelt tilfælde. Steven Gerrard brændte et straffespark i mandags, men scorede sikkert.

Der var blot spillet 20 sekunder af anden halvleg, da Philippe Coutinho scorede første mål i Liverpool-trøjen i den første kamp, hvor han var med fra start.

Der gik kun fire minutter, så stod det 3-0. Det skete efter et smukt opspil, hvor førstegangsafleveringer mellem Sturridge, Enrique og Suarez førte til Luis Enrique til sidst kunne sætte en lang tå på bolden.

Læs også: Se også: Rodgers: Fra succes til mareridt Rodgers: Fra succes til mareridt

Luis Suarez scorede sæsontræffer nummer 18, da han kronede en fantastisk eftermiddag med både scoring og oplæg til to andre scoringer.

Liverpool fik straffespark nummer to, da Wayne Routledge tog hånden til hjælp. Steven Gerrard skulle have sparket, men Daniel Sturridge tog bolden og scorede sikkert til 5-0.

Daniel Agger spillede i øvrigt hele kampen for Liverpool. Den danske landsholdskaptajn blev aldrig udfordret og leverede en fejlfri indsats.

Det var i øvrigt første gang i denne sæson, at Liverpool besejrede et mandskab fra den øverste halvdel af tabellen.

Med sejren overtog Liverpool syvendepladsen fra Swansea, der nu indtager ottendepladsen i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere