Sir Alex: En æra er forbi

Nemanja Vidic og Rio Ferdinand er fortid som forsvarsbolværk på Old Trafford, vurderer Manchester Uniteds manager. Midtbanespiller vil væk

Rio Ferdinand og Nemanja Vidic er ved at være færdige som fast makkerpar. (Foto: Corbis)
Rio Ferdinand og Nemanja Vidic er ved at være færdige som fast makkerpar. (Foto: Corbis)

Duoen Rio Ferdinand og Nemanja Vidic har været en grundsten i Manchester Uniteds succes i de seneste år.

Men alder og skader har trukket hårde veksler på de to jernmænd, og nu erkender Sir Alex Ferguson, at parret nærmer sig udløbsdatoen.

Således valgte han Vidic fra til onsdagens Champions League-brag mod Real Madrid.

Se også: De Gea får ros af sin manager

- Jeg var i tvivl om, jeg gjorde det rette eller ej, for han var fantastisk mod Everton, men jeg holdt fast i vores fremgangsmåde med ham. To kampe på tre dage var en risiko, synes jeg. Det ville have været det samme med Ferdinand. Hvis han havde spillet søndag, tvivler jeg på, at jeg havde valgt ham onsdag, siger skotten.

De to veteraners behov for kamppauser betyder altså, at det i fremtiden vil høre til sjældenhederne at se dem sammen.

Se også: Ferguson hylder Ronaldo

I stedet er der lagt op til, at Jonny Evans skal danne makkerpar med Vidic og Ferdinand på skift.

- Jonny har udviklet sig til at være en topforsvarer, og hans form har været fantastisk. Tingen med unge spillere - især forsvarere - er, at når de begynder at vise stabilitet, så ved du, at du er på rette vej med dem. Jeg synes, at Jonny har udvist stor stabilitet det seneste års, siger Ferguson om den nye nøglespiller i United-forsvaret.

- Hvis I husker, hvad jeg sagde om ham sidste år, så var det ikke før, at Ferdinand og Evans spillede sammen fast, vi kom ind i en god stime, lyder det fra Ferguson, der til gengæld må leve med, at den brasilianske bænkevarmer Anderson vil væk fra klubben.

Se også: United tog godt resultat i Madrid

- Hvad kan jeg sige? Jeg har tre år tilbage på min kontrakt. Jeg har forsøgt at komme væk mange gange, men det er ikke lykkedes endnu, lyder det fra den frustrerede midtbanespiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere