Laudrups stjerne tænker kun på Swansea

Michu overvejer ikke klubskifte ovenpå sin succes-sæson

Michu bliver gerne i Swansea (Foto: AP)
Michu bliver gerne i Swansea (Foto: AP)

Det var de færreste fodbold-kendere, som kendte alverden til Michus egenskaber på en fodboldbane. Men det har den spanske offensiv-spiller så sandelig lavet om på i sin debut-sæson for Swansea og i Premier League.

Med storspil og mål på stribe har Michu skudt sig ind på radaren hos store klubber, og hans danske manager Michael Laudrups hyldes for sin handel med spanieren, der allerede nu kaldes for et af sæsonens allerbedste røverkøb. Omkring 20 millioner slap Laudrup for sin spanske topscorer.

Se mere:

Michu scorede to mål mod QPR i weekenden og kom dermed ud af sin måltørke. (Foto: AP) Premier League - 11. feb. 2013 - kl. 08:34 Laudrups røverkøb gemmer på mål

Nu er det store spørgsmål så, hvor længe den walisiske klub kan holde på spanieren. Spekulationerne om et skifte til større klubber rumsterer uundgåeligt ovenpå sådan en sæson, men spanieren selv har for nylig fornyet sin kontrakt med klubben og afviser, at han overvejer at skifte væk fra klubben.

- Jeg er glad for at være i klubben. Hvis vi vinder League Cup-finalen (Capitol One Cuppen, red.), så skal vi spille europæisk fodbold, og det vil jeg være glad for. Jeg tænker overhovedet ikke på andre klubber, siger Michu ifølge Skysports.

Se også:

Se også: Michu: Laudrup er min bedste chef

- Jeg ved ikke, hvor længe jeg vil være i Swansea, men lige nu nyder jeg det bare, slår spanieren fast.

Laudrups guldklump har foreløbig scoret 15 gange i Premier League og ligger nummer tre på topscorerlisten. Kun klassiske angribere som Robin van Persie og Luis Suarez er foran på listen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere