Laudrups chef: Nye spillere på vej

Swansea får tilgang af en række nye spillere i næste sæson

Michael Laudrup får helt sikkert nogle nye spillere at skulle motivere til næste sæson, hvis man skal tro direktøren i Swansea, Huw Jenkins. (Foto: Jon Super/AP)
Michael Laudrup får helt sikkert nogle nye spillere at skulle motivere til næste sæson, hvis man skal tro direktøren i Swansea, Huw Jenkins. (Foto: Jon Super/AP)

Det var et forholdsvis stille transfervindue Swansea havde denne vinter, hvor de skilte sig af med angriberen Danny Graham uden erstatte ham med en ny angriber.

Læs også:

Se også: Hylder Laudrups fløjprofiler


Michael Laudrup fik dog tilgang af belgiske Roland Lamah på en lejekontrakt fra Osasuna. Men det var dog nok ikke ønske tænkningen for danskeren, at det kom til at se sådan ud, da spillerbørsen lukkede i.

Derfor må han være ekstra optimistisk for næste transfervindue, da hans chef Huw Jenkins har afsløret tilgang af nye spillere til sommer.

- Der var en eller to ting, som vi arbejdede med bag kulisserne. Ideelt set havde vi måske fået spillerne i januar, men et i par tilfælde ville spillerne, som vi mente var de rigtige for os, gerne blive i deres nuværende klubber indtil sommer, fortæller direktøren i Swansea til thisissouthwales.co.uk og fortsætter:

Læs også: Laudrups israeler udelukket fra Dubai- Vi har planlagt at disse ting er klar til sommer. Og forhåbentligt, når transfervinduet åbner, kan vi få tingene til at gå hurtigt. Og forhåbentligt kan vi sikre, at vores trup er samlet før den første træningstur inden sæsonstart. Det er vores mål.

Et par af de spillere der muligvis bliver en del af danskerens spillertrup kunne være Celta Vigos Iago Aspas og Real Betis Jose Canas. De blev nemlig heftigt rygtet på vej til den walisiske klub.

Læs også:

Michael Laudrup har lige hentet Morten Wieghorst til Swansea. Nu sættes han selv i forbindelse med Chelsea. (Foto: AP) Premier League - 11. feb. 2013 - kl. 20:35 Avis: Chelsea lurer på Laudrup

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere