Agger erkender: Ikke godt nok

Daniel Agger var på glatis, da Liverpool i aftes tabte 2-0 til WBA. Nu erkender danskeren, at han spillede 10 dårlige minutter

Daniel Agger var stærkt medvirkende til, at Liverpool ikke blot smed point på hjemmebane mod WBA, men også måtte notere sig et ærgerligt 2-0 nederlag.

Først blev han sat af i en screening, da WBA 10 minutter før tid udnyttede et hjørnespark til at bringe sig foran 1-0. Og derefter blev den danske landsholdsanfører fuldstændig sat af, da Romelu Lukaku modtog bolden på kanten af feltet og koldblodigt scorede til 2-0.

Se Aggers rolle i WBA's scoringer øverst i artiklen

Flere fans og eksperter har efterfølgende kritiseret Agger, og nu erkender den danske landsholdskæmpe da også, at han spillede skidt mod kampens slutning.

Se også: Ekspertkritik: Agger blev spist på toast

- Jeg er enig med de fleste af jer. Min præstation i de sidste 10 minutter af kampen i går var IKKE god nok. Så simpelt er det, skriver danskeren på sin twitter-profil.<br /><br /><p>Han efterfølger med yderligere et tweet, der sender et tydeligt signal om, at Liverpool-forsvareren ikke er gået helt ned efter nederlaget:</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="da"><p>But thank you for letting me know:0)))))))</p>— Daniel Agger (@DanielAgger) <a href="https://twitter.com/DanielAgger/status/301294458811580416">12. feb. 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere