Ekspertkritik: Agger blev spist på toast

Den danske landsholdsanfører så skidt ud ved begge mål, da Liverpool tabte 2-0 til West Bromich

Daniel Agger spillede ikke sit livs bedste kamp mod West Bromich Albion. (Foto: AP)
Daniel Agger spillede ikke sit livs bedste kamp mod West Bromich Albion. (Foto: AP)

Daniel Agger fik som de fleste andre Liverpool-spillere middelkarakteren 3 for sin præstation mod West Bromich Albion, da goal.com evaluerede på de rødes 2-0-nederlag.

Den udlægning af Aggers præstation er læserne dog voldsomt uenige i. Blot 12 har givet Aggers karakter 'thumbs up', mens 92 tilsyneladende mener, den burde have været lavere.

Danskeren var da også involveret i begge WBA's scoringer, da han først missede sin markering ved 0-1-målet, og siden med lethed blev overløbet ved 0-2-målet.

- Agger 3???? Han fortjener ikke engang 1 ... han var skyld i de to mål, skriver brugeren Ad_Ezz , og flere andre giver udtryk for lignende holdninger til den danske landsholdsanførers præstation.

Også på Twitter giver fansene sarkasmen fuld skrue:

Se også:

Premier League - 12. feb. 2013 - kl. 08:46 TV: Se Aggers kiks i Liverpool-nederlag

- Glen Johnson var tydeligvis fuld, og Agger er ikke SÅ god, skriver Steven Halliwell på Twitter, mens en anden Twitter-bruger mener, at Agger lignede Bambi på glatis - hvis Bambi vel at mærke havde brækket benene og fået et slagtilfælde.

Også den tidligere Liverpool-angriber Stan Collymore stiller skarpt på Aggers spil:

- Lukaku spiste Agger på toast ved det andet mål. Han fintede, at han ville gå på den indvendige side, og fløj forbi danskeren, skriver Collymore, mens Liverpool-bloggeren Paul Tomkins generelt er utilfreds med det centerforsvar, der tidligere er blevet fremhævet som et af de bedste i Premier League.

- Agger og Skrtel var fremragende i sidste sæson. De har begge forsvaret meget ringere i denne sæson, mener Tomkins.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere