Liverpool-manager efter flop: Bebrejder ikke spillerne

Liverpools manager Brendan Rodgers var skuffet over 0-2-nederlaget på hjemmebane til West Bromwich Albion

Tingene kører stadig ikke på skinner for Liverpool (Foto: PA)
Tingene kører stadig ikke på skinner for Liverpool (Foto: PA)

Det var kun Liverpools andet nederlag i de seneste syv kampe, men det var et af den slags, der helst ikke må indtræffe, hvis man vil lege med de bedste i Premier League.

Liverpool tabte mandag aften overraskende med 0-2 på hjemmebane til West Bromwich Albion, som tilmed overhalede Liverpool i tabellen.

- Spillerne gav alt, men vi kunne bare ikke komme igennem. Og jo længere tid der gik, jo mere optimisme gav det West Bromwich, siger Liverpools manager, Brendan Rodgers.

Læs mere:

Premier League - 12. feb. 2013 - kl. 08:46 TV: Se Aggers kiks i Liverpool-nederlag

Efter 26 kampe er Liverpool nu placeret på en skuffende niendeplads i den bedste engelske række, hvor målsætningen er en top-4-placering.

- Jeg kan ikke bebrejde spillerne. Vi spillede ikke op til vores bedste, men vi var det dominerende hold. Vi havde bare brug for det første mål, men deres målmand stod fantastisk, forklarer Rodgers.

- Jeg er bare skuffet på spillernes vegne, fordi vi havde to kampe på hjemmebane, og vi troede, det var vores mulighed, siger Liverpool-manageren.

Se mere:

Se også: WBA tog fusen på Liverpool

Det var tredje gang i træk, at West Bromwich vandt over Liverpool, og klubbens manager Steve Clarke fik dermed en sød hævn, efter at han tidligere er blevet fyret som assistenttræner i Liverpool.

- Siden årsskiftet er tingene ikke gået vores vej, så det er en fantastisk sejr for os, siger Clarke.

- At komme her og spille mod et Liverpool-mandskab, som måske spiller det bedste fodbold i hele sæsonen. Jeg er helt henrykt på spillernes vegne, siger Clarke.

På søndag skal Liverpool på hjemmebane møde Swansea, der har Michael Laudrup som manager. Swansea er nummer syv i ligaen, et point foran Liverpool.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere