Avis: Chelsea lurer på Laudrup

Successen i Swansea gør Laudrup til 'hot stuff' hos de forsvarende Champions League-mestre

Michael Laudrup har lige hentet Morten Wieghorst til Swansea. Nu sættes han selv i forbindelse med Chelsea. (Foto: AP)
Michael Laudrup har lige hentet Morten Wieghorst til Swansea. Nu sættes han selv i forbindelse med Chelsea. (Foto: AP)

Han vader i succes i engelsk fodbold, den gode Michael Laudrup.

Derfor er Swanseas bestyrelsesformand, Huw Jenkins, fyr og flamme for at forlænge danskerens kontrakt, der løber til udgangen af næste sæson.

- Ja, Swansea har meget stor interesse i at forlænge Michael Laudrups kontrakt, siger Michael Laudrups agent og rådgiver Bayram Tutumlu til Ekstra Bladet.

Michael Laudrup er klar til at tale forlængelse med Swansea. (Foto: AP) Premier League - 11. feb. 2013 - kl. 14:13 Laudrup klar til forhandling med Swansea

- Og i de kommende dage skal vi mødes med Swansea og diskutere muligheden for en forlængelse, siger han videre.

Men selvom Michael Laudrup tager en tørn mere i Premier League, så er det måske ikke så sikkert, at det bliver i Wales.

Mandag skriver London avisen Evening Standard nemlig, at Laudrup er rykket op på listen over mulige Rafael Benitez-afløsere i Chelsea.

På Stamford Brigde var spanieren forhadt, allerede inden hans første kamp. Og den spillemæssige slingrekurs har ikke gjort 'Rafa' mere populær.Og nu er Laudrup altså blandt emnerne til at overtage trænersædet i London-klubben.

Her var Dortmunds Jürgen Klopp ellers blandt storfavoritterne efter, at Josep Guardiola skrev under med Bayern München.

- Jeg har kontrakt til 2016. Jeg har sagt 20 gange, at jeg definitivt bliver her indtil 2016. Alle tror, at hvis en klub som Chelsea eller Real Madrid vil have mig, så smutter jeg. Det kan jeg ikke ændre på, men de får se, siger Klopp til den engelske avis.

Og det kan altså bringe Michael Laudrup i spil, hvis han ellers ønsker at arbejde i 'galehuset' Chelsea, hvor klubzar Roman Abramovich ikke er nogen let arbejdsgiver.

Michu scorede to mål mod QPR i weekenden og kom dermed ud af sin måltørke. (Foto: AP) Premier League - 11. feb. 2013 - kl. 08:34 Laudrups røverkøb gemmer på mål

Chelsea har dog også adskillige andre emner.

Således nævner London Evening Standard også José Mourinho, Antonio Conte, David Moyes, Diego Simeone, Gianfranco Zola og Gustavo Poyet som mulige kandidater.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere