TV: Manager raser efter pinlige City-fejl

Roberto Mancini er stadig rasende over sit holds nedtur i weekenden. Se de groteske kiks i City-defensiven her

Manchester City-manager Roberto Mancini er stadig nede over sit holds nedtur i weekenden.

3-1 nederlaget til Southampton fik Mancini til at rase efter kampen, og italieneren er stadig oppe i det røde felt over sine højt lønnede spilleres elendige indsats.

Se højdepunkter fra lørdagens kamp herover

- Jeg er meget sur på mange af mine spillere, og meget skuffet, siger Mancini, der varsler ændrer før weekendens FA Cup-kamp mod Leeds. Og resten af sæsonen iøvrigt.

- Jeg vil kun have spillere, der er klar til at fighte i de sidste 12 kampe.

Han kalder weekendens præstation for holdets dårligste i tre år og mener, at City nu blot har '10 procents chance' for at genvinde Premier League-titlen.

Se også: Groteske City-kiks i kostbart nederlag

Citys nederlag var et resultat af en lang række defensive brølere.

Allerede i det syvende minut tabte Gareth Barry bolden på egen halvdel, og selv om Joe Hart og Yaya Touré i skøn forening fik forhindret Jay Rodriguez i at score, så var James Puncheon hurtigst over returen, og med en inderside bragte han Southampton foran 1-0.

Michael Laudrup er klar til at tale forlængelse med Swansea. (Foto: AP) Premier League - 11. feb. 2013 - kl. 14:13 Laudrup klar til forhandling med Swansea

Midt i 1. halvleg fordoblede hjemmeholdet føringen, da den engelske landsholdsmålmand Joe Hart på en eller anden måde fumlede et langskud mellem benene.

Senere scorede Gareth Barry selvmål, selv om han var fuldstændig upresset.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere