Ekspert: Lindegaards United-fremtid i fare

Anders Lindegaard har ikke spillet i Manchester Uniteds seneste 15 kampe - var syg mod Everton

Anders Lindegaard måtte tre gange hente bolden ud af nettet, da han sidst spillede for Manchester United i 4-3-sejren over Reading. (Arkivfoto: SPO)
Anders Lindegaard måtte tre gange hente bolden ud af nettet, da han sidst spillede for Manchester United i 4-3-sejren over Reading. (Arkivfoto: SPO)

Anders Lindegaard har ikke spillet for Manchester United siden den 1. december mod Reading, hvor han ikke gjorde det overbevisende, og siden har klubben benyttet David De Gea i 11 Premier League-kampe, tre FA Cup-kampe og en Champions League-kamp mod rumænske Cluj.

Den danske keeper har end ikke været i truppen i de sidste to kampe mod Everton og Fulham i Premier League.

- Jeg talte med folk fra klubben i går, som sagde, at han var syg mod Everton. Jeg ved ikke, hvad årsagen var til, at han ikke var i truppen til kampen mod Fulham, siger journalisten Stuart Mathieson fra Manchester Evening News til ekstrabladet.dk.

Manchester United har den seneste tid været sat i forbindelse med adskillige målmænd. Og i den forbindelse virker Lindegaard som den mest oplagte kandidat til at forlade klubben, den manglende spilletid taget i betragtning.

- Jeg er ret sikker på, at de henter en ny målmand til sommer, og det vil formentlig betyde, at enten Lindegaard eller De Gea forlader klubben. I den forbindelse er det meget der tyder på, at Lindegaard er den, de helst vil undvære. Selvom der også har været historier fremme om, at De Gea gerne vil hjem til Spanien.

- Lindegaard fik chancen mod Reading for et par måneder siden, og han gjorde det ikke godt. Så noget tyder lige nu på, at De Gea har fået chancen for at bevise, at han er manden til pladsen. Så det store spørgsmålstegn må vi sætte ved Lindegaard, siger Mathieson, der vurderer Stoke-keeperen Asmir Begovic til at være det mest sandsynlige emne som ny United-målmand.

- Han er en stor, stærk keeper, han har god erfaring fra både Premier League og det bosniske landshold, og med sine 25 år har han også en god alder. Han har den profil, som jeg tror, de kigger efter, vurderer Manchester-journalisten.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere