Laudrup klar til forhandling med Swansea

Michael Laudrups agent og rådgiver bekræfter, at Michael Laudrup er klar til at tale kontraktforlængelse med Swansea

Michael Laudrup er klar til at tale forlængelse med Swansea. (Foto: AP)
Michael Laudrup er klar til at tale forlængelse med Swansea. (Foto: AP)

Michael Laudrup og Swansea fortsatte i weekenden succesen med en 4-1 sejr over bundproppen QPR. Og ifølge Michael Laudrups mangeårige agent og rådgiver, Bayram Tutumlu, er danskeren klar til at tale med klubben om at forlænge opholdet i Wales.

Se målene fra weekenden øverst i artiklen

Danskerens imponerende første sæson fik i sidste uge bestyrelsesformand Huw Jenkins til at udtrykke et ønske om, at Michael Laudrup forlænger sin nuværende kontrakt, der udløber efter næste sæson.

Swansea ønsker aftalen forlænget, så den gælder til sommeren 2015.

- Jeg tror, at det er det rigtige for både os og Michael, at han har to sæsoner hos os efter denne. Det må være det første skridt. Det vil give os mere stabilitet og skabe større sikkerhed, når spillere slutter sig til os i løbet af sommeren, sagde Huw Jenkins.

Se også: Laudrups belønning: Spillerne på fire dages solferie

I Laudrup-lejren bekræftes Swanseas ønske om at forlænge kontrakten med det danske fodboldikon, og i den kommende periode skal de to parter se, om de kan nå frem til en mulig kontraktforlængelse.

- Ja, Swansea har meget stor interesse i at forlænge Michael Laudrups kontrakt, siger Michael Laudrups agent og rådgiver Bayram Tutumlu til Ekstra Bladet.

- Og i de kommende dage skal vi mødes med Swansea og diskutere muligheden for en forlængelse, siger han.

Læs også:

Se også: Swansea vil forlænge med Laudrup

48-årige Michael Laudrup manede ellers i første omgang til besindighed efter føleren fra sin bestyrelsesformand.

- Når folk gerne vil have, at du bliver, så er det, fordi de er tilfredse med det, du laver. Det er meget positivt. Men for mig er det vigtigere at tænke på nutiden end på fremtiden. Jeg har en kontrakt til og med næste sæson, så det haster ikke.

- Nutiden er det vigtigste. Jeg har et år tilbage, og min intention er at blive her, sagde Michael Laudrup i sidste uge til Wales Online.

Men noget tyder på, at han trives så godt i Wales, at han er klar til at snuppe yderligere en sæson.

Se også: Wieghorst får varm start i Dubai

Danskeren kan sikre Swansea den hidtil største triumf - og en plads i Europa League - med en sejr i Liga Cup-finalen 24. februar. Her venter opkomlingen og overraskelsen Bradford fra League Two - den fjerdebedste række.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere