TV: Se Giggs og van Persie sende United på guldkurs

Veteranen Ryan Giggs og topscorer Robin van Persie skød søndag Manchester United helt tæt på mesterskabet. Se målene her

Med 12 point ned til rivalerne Manchester City og 12 runder tilbage ligner det efterhånden en overkommelig opgave for Sir Alex Ferguson og Manchester United at vinde det engelske mesterskab.

City tabte i weekenden til oprykkerne Southampton, og United sig forholdsvist sikkert af Everton på Old Trafford, hvor Ryan Giggs og Robin van Persie stod for scoringerne til resultatet 2-0.

Læs også:

Tal med min chef, hvis I er så utilfredse! (Foto: AP) Premier League - 11. feb. 2013 - kl. 08:00 Trodsig Benitez er ligeglad med kritikere

Sejren forekom aldrig rigtig at være i fare, selv om Everton kom frem til flere fine afslutninger.

Men det var som altid van Persie, der var centrum for Manchester Uniteds offensive aktioner. Allerede efter ti minutter havde hollænderen et forsøg på træværket, efter han havde rundet Tim Howard i Everton-målet.

Storkamp i vente
En af den slags chancer, van Persie sjældent brænder. Men topscoreren gjorde skaden god igen. Først med et oplæg til Ryan Giggs og senere en scoring.

Læs også:

Carla Howe var i seng med Manchester United-spilleren Patrice Evra, efter han flere måneder havde flirtet med hende. (Privatfoto) Premier League - 10. feb. 2013 - kl. 19:56 United-stjerne var utro med Playboymodel

Nu venter næste store opgave for United, når de onsdag møder Real Madrid på udebane i en spændende Champions League-ottendedelsfinale.

Se højdepunkterne fra Manchester Uniteds 2-0 sejr over Everton i tv-indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere