Laudrups røverkøb gemmer på mål

Med sine to mål mod QPR har Michu scoret lige så mange ligamål for Swansea som sidste år i Rayo Vallecano. Men det er langt fra nok

Michael Laudrup stjerneskud Michu kom ud af sin måltørke i lørdagens kamp mod QPR. Dermed har han nu scoret 15 mål i 25 kampe for Swansea, og selv om han tangerede sidste års liga-høst i sin tidligere klub Rayo Vallecano, hvor han var 37 kampe om at nå 15 mål, så mener den 26-årige angriber, at han har flere mål i støvlerne.

- Det er godt, men jeg skal score flere mål, siger Michu, der ikke havde scoret i syv kampe til Swanseas hjemmeside.

- Jeg havde mange kampe uden mål, så det var vigtigt, at jeg scorede to og holdet fire. QPR får de gode minder frem i mig, for jeg scorede også to mål i min debutkamp, sagde spilleren, som Laudrup hentede til klubben for bare to millioner pund.

Sammen med resten af Laudrups tropper tager angriberen nu til Dubai, hvor holdet i fire dage skal lade op til Liverpool-kampen i næste weekend. Efter den venter Liga Cup-finalen på Wembley mod Bradford City fra den fjerdebedste række.

Læs også:

Se også: Laudrups belønning: Spillerne på fire dages solferie

- Jeg håber, at jeg kan vinde karrierens første titel der. Men først nyder vi sejren over QPR. Vi har nu 37 point, og det er tæt på at redde endnu en sæson i Premier League. Vi kan tage til Dubai med et smil, siger Michu.

Se Michus to kasser mod QPR i tv-indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere