Trodsig Benitez er ligeglad med kritikere

Chelseas midlertidige manager mener, at klubben er på rette vej under hans ledelse

Chelseas midlertidige manager Rafael Benitez gider ikke høre på kritikere, der har haft travlt med at gøre sig kloge på hans fremtid i klubben efter de seneste ugers svingende resultater.

Benitez benyttede lørdagens 4-1-sejr over Wigan til at tage afstand fra de røster, der har sået tvivl om, om han ville holde sæsonen ud hos de forsvarende Champions League-mestre.

Han anbefaler kritikerne at tale med klubbens ejer Roman Abramovich, som er manden, der sidder inde med svarene.

- Der er en masse snak. Ingen taler med ejeren. Det er ren spekulation. Det er mit job at forsøge at vinde hver eneste kamp, siger Rafael Benitez ifølge nyhedsbureauet AFP.

Sejren over Wigan kom efter en tung periode, der kun havde budt på to sejre i seks kampe, og Chelsea er på tredjepladsen 16 point efter førende Manchester United.

Men Benitez forsikrer, at London-klubben er på rette spor.

- Det er ikke verdens undergang, hvis du engang imellem ikke vinder en kamp, du fortjener at vinde.

- For mig er problemet, hvis vi ikke skaber chancer eller scorer mål. Men det gør vi i hver eneste kamp. Vi laver nogle fejl, men vi har mange positive elementer, siger Rafael Benitez.

Titlen er formentlig uden for klubbens rækkevidde, og derfor handler resten af sæsonen primært om at sikre tredjepladsen, der giver direkte adgang til Champions League.

Chelsea-manageren kan glæde sig over, at igen kan råde over John Obi Mikel og Victor Moses, der søndag aften var med til at vinde Africa Cup of Nations med Nigeria.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere