Derfor droppede Ferguson at spare spillere

Manchester United stillede i stærkeste opstilling mod Everton, fordi City tabte lørdag aften

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Manchester Citys overraskende nederlag til Southampton lørdag aften er årsagen til, at Manchester United sendte et hold i noget nær stærkeste opstilling på banen til søndagens kamp mod Everton, der blev vundet med 2-0.

Uniteds manager Alex Ferguson havde ellers planlagt at spare en række spillere, fordi holdet allerede på onsdag møder Real Madrid i en storkamp i Champions Leagues 1/8-finaler, men tanken om et kæmpeforspring i den hjemlige liga blev for fristende.

Se mere:

Se også: Vred Ferguson stiller to forskellige hold

- Jeg ville have lavet omkring syv ændringer, men da jeg så resultaterne i går, ændrede jeg det, fordi vi vidste, at hvis vi fik et godt resultat, ville det bringe os i en fantastisk position, siger Alex Ferguson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Med sejren over Everton har United skaffet sig et gigantisk forspring på hele 12 point før de sidste 12 spillerunder, og det ligner en lille matchbold, holdet udnyttede på Old Trafford søndag aften.

- Vi skal vinde vores kampe, uanset hvad der sker med City, og hvis vi koncentrerer os om vores egne kampe, skal vi nok klare os. Vi skal bare fortsætte vores gode form, siger Alex Ferguson.

Se også:

Se også: Det lugter af guld til United

Nu venter den store prøve onsdag aften på Bernabeu i Madrid, hvor det skal vise sig, om Fergusons satsning bærer frugt, eller om to kampe på tre dage alligevel viser sig at være for hård kost for spillerne fra Uniteds idealopstilling.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere