Laudrups belønning: Spillerne på fire dages solferie

Swansea tager fire dage til Dubai forud for klubbens udebanekamp mod Liverpool

Vi smutter lige ned i varmen, drenge (Foto: AP)
Vi smutter lige ned i varmen, drenge (Foto: AP)

Det kører tæt på optimalt i Swansea, hvor optimismen og humøret er i top ovenpå gårsdagens fornemme 4-1-sejr over QPR.

Og mon ikke humøret er mindst lige så højt i truppen de kommende dage, når Michael Laudrup hiver truppen på 'solferie' i det varme Dubai i næste uge.

Plads i programmet giver muligheden for en givetvis luksuriøs tur til varmere himmelstrøg, og det er i Dubai klubben skal forberede sig på næste weekends store kamp mod Liverpool, hvor klubbens tidligere manager Brendan Rodgers regerer.

Se mere:

Se også: Laudrup svingede spanskrøret

- Vi skal være fire dage i Dubai og flyver hjem fredag. Derefter tager vi direkte til Liverpool for at fokusere på kampen, siger Michael Laudrup til Politiken.

Når Swansea har overstået kampen i Liverpool venter den største kamp i klubbens historie, når de træder ind på græstæppet på Wembley i Capitol One Cup-finalen mod Bradford. Det er en kamp, som betyder ekstremt meget for waliserne.

- Klubben har aldrig tidligere været i en stor finale, og vi har nu en enestående chance for succes. Og det er en mulighed, vi vil forfølge så godt, vi overhovedet kan, fastslår Swansea-manageren.

Se mere:

Se også: Laudrups katastrofe: Forsvarskriger misser finale

Eneste malurt i bægeret for Swansea er, at Laudrups spanske midterforsvarer Chico Flores sandsynligvis ikke når at blive klar til finalen d. 24. februar.

Læs også:

Se også: Se Laudrup-krigerens vilde ankel

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere