Se Laudrup-krigerens vilde ankel

Chico Flores kom galt afsted i dagens Swansea-kamp

Hævelsen er tydelig (Foto fra twitter)
Hævelsen er tydelig (Foto fra twitter)

Næsten alt var perfekt for Michael Laudrup og Swansea i dag. Holdet spillede en blændende kamp og vandt 4-1 over Queens Park Rangers, topscorer Michu kom i gang igen ovenpå en lille måltørke med to mål og en stærk indsats og tre point og en syvendeplads i tabellen er nu status for waliserne.

Men én ting var bestemt ikke med i planerne for Swansea. Og det var, at holdets midterforsvarer og kriger Chico Flores måtte forlade banen på en båre. Spanierens ankel så efterfølgende bestemt ikke godt ud, og selvom de første bulletiner er positive, så bliver det en kamp med tiden for Flores at blive klar til klubbens største kamp til dato. Capitol One Cup-finalen på Wembley mod Bradford.

Se mere:

Se også: Laudrup: Næsten alt gik godt

Flores har efterfølgende lagt et par vilde billeder op af hans særdeles hævede ankel, hvor han på gebrokkent engelsk lover alle Swansea-fans, at han vil gøre alt, hvad han kan, for at være klar til klubbens finale. Han vil ikke svigte hverken holdkammerater, klub eller fans.

Chico meddeler, at han ikke har nogen brækkede knogler, men at to ud af tre ledbånd i hans højre ankel er beskadiget.

Se også:

Se også: Laudrup svingede spanskrøret

Det er uvist, hvor længe Chico vil være ukampdygtig. Yderligere undersøgelser i morgen vil formentlig gøre klubben klogere på den uheldige spaniers skadesomfang.

1 af 2 Den fod har fået tæsk (Foto fra twitter)
2 af 2 Hævelsen er tydelig (Foto fra twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere