Mancini sviner sit hold efter brølere

Manchester City-manager Roberto Mancini er tæt på at opgive mesterskabskampen efter blamagen mod Southampton

Ikke godt nok, drenge (Foto: AP/Tan Sang)
Ikke godt nok, drenge (Foto: AP/Tan Sang)

Det engelske fodboldmesterskab er ved at være tæt på afgjort.

Sådan er meldingen fra Manchester City-manager Roberto Mancini, efter at de forsvarende mestre lørdag tabte 1-3 ude til nedrykningstruede Southampton.

- Det bliver meget svært at vinde ligaen. Jeg er altid optimist og vil gerne være det nu, men det er svært.

- Jeg tror, at vi nu har 10 procent chance for at vinde titlen igen. Jeg tror ikke, at Manchester United kommer til at tabe 12 point, siger Mancini ifølge AFP.

Førerholdet fra Manchester United er i øjeblikket ni point i front, men afstanden til City kan blive 12, hvis duksen søndag hjemme på Old Trafford vinder over Everton.

Se mere:

Se også: Groteske City-kiks i kostbart nederlag

City har gang i en stime på tre ligakampe uden sejre, og indsatsen mod Southampton var ikke godkendt, siger Mancini.

Italieneren så sin keeper Joe Hart levere et kæmpe drop ved et af målene, mens Gareth Barry scorede selvmål for mestrene.

- Det var en dårlig kamp fra vores side. Southampton var bare bedst. Vi indkasserede to mål, som jeg aldrig troede, at et hold som vores kunne indkassere. Jeg har aldrig set holdet indkassere mål på den måde.

- Vi lavede to ufattelige fejl. Det var skidt. Denne kamp spillede vi med kun to eller tre spillere på banen. Så er det ikke nemt, når de andre har 11 spillere på banen. Jeg er skuffet. Når vi leverer på den måde, så bliver jeg sur.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere