Vred Ferguson stiller to forskellige hold

Manchester United-manageren irriteret over, at Real Madrid får en hviledag ekstra forud for næstes uges stormøde i Champions League

Sir Alex Ferguson er vred.

Manchester United-bossen forstår ikke, at hans hold får en hviledag mindre end Real Madrid forud for onsdagens Champions League 1/8-finale i den spanske hovedstad. Real Madrid spiller lørdag aften mod Sevilla, mens United må vente til søndag på sit Premier League-møde med Everton.

For Ferguson er det endnu et eksempel på, at Premier League ignorer de engelske klubbers europæiske opgør, når kampprogrammet bliver lagt.

Læs også:

Se også: Nu igen: Ferguson straffet for dommerbrok

- Hvor mange gange har jeg klaget over det? I har hørt mange klager. Men lytter de?, lyder det retorisk fra Alex Ferguson, der godt er klar over, at selv han er magtesløs.

- Hvad kan du gøre? Lade være med at møde op? Som jeg for resten godt kunne tænke mig...

- Premier League laver kontrakten, men de giver ikke vores hold en chance for at have succes i Europa. Det er latterligt, at vi spiller søndag, og Real Madrid har en ekstra hviledag. Andre lande hjælper deres bedste hold i Europa, siger Sir Alex.

Læs også:

Se også: Ferguson indleder krig mod FA

Han planlægger som en konsekvens af programlægning at stille op med to forskellige Manchester United-hold i de to kommende kampe.

- Holdet søndag vil ikke være det samme, som spiller onsdag. Jeg stoler på den gruppe spillere, jeg har. De er alle landsholdsspillere. De er alle gode spillere, så der er ingen grund til, at jeg ikke skulle kunne bruge dem.

Manchester United har forud for weekendens runde et forspring på ni point til Manchester City.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere