Laudrup svingede spanskrøret

Fire spanske mål da Swansea atter storsejrede over Queens Park Rangers

Michu var i hopla (Foto: PA/Nick Potts)
Michu var i hopla (Foto: PA/Nick Potts)

Swansea smadrede for anden gang på et halvt år Queens Park Rangers, da Laudrups drenge her til eftermiddag overbevisende vandt 4-1.

En fiesta med et overvældende spansk fodaftryk: Allerede efter otte minutter afsluttede topscorer Michu sin aktuelle målkrise på opsigtsvækkende vis. QPR-keeper Julio César fejlbedømte totalt en brækkende afslutning fra Nathan Dyer og parerede bolden direkte ud til Michu, der med hælen søgte at tage bolden med sig forbi den sprællende brasilianske målmand. Den aktion endte i stedet med at udløse kampens første scoring, da bolden tilfældigt dumpede ind i målet.

Se mere:

Se også: Michu: Laudrup er min bedste chef

Drømmestarten gav Swansea fuld kontrol over opgøret, og der skulle bare gå ti minutter mere, før kampen virkede afgjort. Et drømmeopspil taget direkte fra træningsbanen gav kantspilleren Wayne Routledge mulighed for at finde backen Angel Rangel med en flad diagonalpasning over 30 meter. Den spanske back ræsede fri og kunne score i to omgange efter, at Julio César ikke kunne gøre andet end at parere bolden direkte ud i spanierens bane igen.

De to scoringer gav waliserne fuld kontrol over opgøret mod et yderst spagfærdigt QPR-mandskab, der stort set ikke havde bolden i første halvleg - og slet ikke mønstrede et skud før pausen.

Det blev ændret efter teen. Manager Harry Redknapp reagerede efter den blodfattige første halvleg med to udskiftninger. Og det gav pote, da Adel Taraabt trykkede af efter 48 minutter og Swansea-målmand Michel Vorm skidt parerede bolden lige til indskiftede Bobby Zamora, der gav gæsterne liv med målet til 2-1.

Se mere:

Se også: Wieghorst får varm start i Dubai

Målet skabte usikkerhed hos Swansea-holdet, der havde mistet centerforsvareren Chico Flores med en ankelskade efter en halv time.

Men inden usikkerheden nåede at forplante sig fik kantspilleren Pablo Hernandez snoet sig igennem QPR-defensiven og passerede Julio César fra en uhørt spids vinkel. Skidt aktion fra QPR-målmanden i den situation, men flot aktion af spanieren.

Det gav Swansea lidt mere styr på sagerne. Og det var lidt tilfældigt, at Chicos afløser, Kyle Bartley, måtte redde en ny Zamora-afslutning på stregen. Et skud, der kom i en sekvens, hvor QPR burde være tildelt et straffespark, da Swansea-anfører Ashley Williams ramte bolden med hånden i en luftduel.

I stedet for et straffespark så punkterede Swansea kampen med en træffer for feinschmeckere. QPR forsøgte at presse Swanseas opspil helt nede i bagkæden. Men waliserne syede sig nærmest igennem gæsternes rækker helt nede fra eget hjørneflag inden Pablo Hernandez med en følt pasning forbi QPR-forsvareren Christopher Samba sendte Michu fri til 4-1 efter 66 minutter.

Dermed er risikoen for nedrykning fra Premier League reelt udslettet for Swansea, der har 16 point ned til de grimme pladser.

1 af 3 Morten Wieghorst må være godt tilfreds med det, han så fra tribunen på Liberty Stadium (Foto: PA)
2 af 3 Fest i Wales (Foto: PA)
3 af 3 Michu var i hopla (Foto: PA/Nick Potts)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere