Laudrup på rov: Henter dansker til Swansea

Den danske manager henter Morten Wieghorst til Wales

Wieghorst og Laudrup skal arbejde sammen igen (Foto: Jan Sommer)
Wieghorst og Laudrup skal arbejde sammen igen (Foto: Jan Sommer)

Michael Laudrup har tidligere haft John 'Faxe' Jensen tilknyttet som assistenttræner i både Brøndby og Getafe, og nu har den danske Swansea-manager tilsyneladende igen kastet sin kærlighed på en dansk assistenttræner.

For ifølge sporten.dk så har Michael Laudrup været på ros hos DBU og sikret sig Morten Wieghorst som sin nye assistenttræner.

Se også:

Se også: Wieghorst-afklaring i starten af februar

Wieghorst er landstræner for U21-landsholdet, men har kontraktudløb med DBU til sommer, og længe har det forlydt, at Wieghorst gerne ville tilbage i klubgerningen og derfor ikke har forlænget med DBU. Nu får den tidligere landsholdsspiller altså sit ønske opfyldt om en dagligdag i fodboldklubben.

Sporten.dk skriver, at Morten Wieghorst tiltræder i Swansea øjeblikkeligt, og den tidligere FC Nordsjælland-boss vil blive præsenteret på et pressemøde i Swansea i morgen. Det overrasker DBUs generalsekretær Jim Stjerne Hansen.

Se mere:

Se også: Laudrup-assistent: Michael nægter defensivt spil

- Det overrasker mig lidt. Jeg havde en idé om, han ikke ville forlænge med os, men det overrasker mig, at han bliver præsenteret i Swansea i morgen, siger DBU-bossen.

Morten Wieghorsts skifte til Swansea bliver også bekræftet af Ekstra Bladets kilder i Swansea, der samtykker i, at Wieghorst bliver præsenteret i forbindelse med Swansea-træningen i morgen.

såMorten Wieghorst og Michael Laudrup har en fælles fortid sammen, hvor Laudrup hentede 'Wiggo' til Brøndby, da han tiltrådte som cheftræner på Vestegnen. Nu tyder det på, at de to genoptager et tidligere succesrigt samarbejde på engelsk grund.

I forvejen er Erik Larsen tilknyttet Laudrups trænerstab i Swansea.

Morten Wieghorst blev U21-chef i 2011.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere