Mancini håber på United-succes

Manchester City-manageren håber, at rivalerne fra United får succes i Champions League - og dermed får forstyrret Premier League-formen

Roberto Mancini er i den pudsige situation, at han holder med rivalerne fra United - men dog kun i Champions League. (Foto: AP/Tim Hales)
Roberto Mancini er i den pudsige situation, at han holder med rivalerne fra United - men dog kun i Champions League. (Foto: AP/Tim Hales)

Manchester United har fået en usædvanlig fan til onsdagens kamp mod Real Madrid i Champions Leagues ottendedelsfinaler - i form af Roberto Mancini.

Manchester City-manageren håber nemlig, at rivalerne fra United får succes i Champions League og derved får forstyrret formen i Premier League, hvor United pt. er ni point foran mestrene fra City med 13 runder tilbage.

- Det er meget normalt, at man kan miste noget styrke, når man spiller mod Real Madrid i Champions League, så jeg håber, at Manchester United går videre i Champions League.

- De er ni point foran os netop nu, men hvis vi kan hente otte point i de næste seks kampe, er det også nemt at hente ni point i 13 kampe. Jeg kan ikke mindes, at en titelkamp er blevet afgjort med 10 eller 13 kampe tilbage, siger Mancini og fortsætter:

Læs også:

Se også: Pas på, City: Pointstraf truer

- For tre år siden var Chelsea ni point efter på et tidspunkt. Da de spillede på Old Trafford to-tre kampe før slutningen, var de kun tre point bagud. Hvis Manchester United vinder resten af deres kampe har de fortjent at vinde titlen, men jeg er sikker på, at vi stadig har en chance, siger Manchester City-manageren.

Manchester City spiller på udebane mod Southampton i aften, mens Manchester United tager imod Everton søndag.

Tredjeplacerede Chelsea får besøg af Wigan i eftermiddag, men London-mandskabet er hele 16 point efter Manchester United, og den midlertidige manager Rafael Benitez er under et gevaldigt pres.

Læs også:

Se også: Chelsea igen uden John Terry

Den spanske manager har fået den tavse behandling af klubejer Roman Abramovich, afslørede Benitez fredag.

- Sidste gang, jeg snakkede med ham, var efter Arsenal-kampen. Det er 20 dage siden.

- Vi klarede det virkelig godt, og han var meget glad. Vi snakkede om fodbold, og på det punkt var alt godt. Siden ahr jeg snakket emd folk omkring ham, men ikke direkte med ham, siger Benitez, der er på kontrakt indtil udgangen af sæsonen.

Siden 2-1-sejren over Arsenal har Chelsea spillet uafgjort 2-2 mod Reading og tabt 2-3 til Newcastle - begge kampe efter at have ført, henholdsvis 2-0 og 2-1.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere