Wieghorst: Laudrup trumfede DBU

Morten Wieghorst var klar til at forlænge med DBU, hvis Michael Laudrup og Swansea ikke var kommet på banen

Morten Wieghorst kender Michael Laudrup fra bl.a. tiden i Brøndby, hvor Wieghorst spillede under Laudrup. (Foto: Jan Sommer)
Morten Wieghorst kender Michael Laudrup fra bl.a. tiden i Brøndby, hvor Wieghorst spillede under Laudrup. (Foto: Jan Sommer)

Var Michael Laudrup ikke kommet på banen, ville Morten Wieghorst være fortsat som dansk U21-landstræner, men Wieghorst valgte samarbejdet med Laudrup som assistenttræner i Premier League-klubben Swansea.

- Jeg har været rigtig tilfreds med mit arbejde hos DBU det seneste halvandet år. Det har været udfordrende at arbejde med de mange, store talenter i dansk fodbold, ligesom samarbejdet med mine kolleger i landstrænergruppen og ude i klubberne har været inspirerende, siger Morten Wieghorst i en pressemeddelelse fra DBU og fortsætter:

Læs også:

Se også: Officielt: Wieghorst er Swansea-træner

- Jeg var også klar til at forlænge aftalen med DBU, hvis ikke jeg havde fået tilbuddet fra Michael og Swansea, som både er attraktivt, og som kommer på et rigtigt tidspunkt i min trænerkarriere. Og derfor er jeg også meget glad for, at aftaleforløbet mellem DBU og Swansea har været så positivt, lyder det fra Morten Wieghorst.

DBU har betinget sig, at Wieghorst står til rådighed for U21-landsholdet i foråret, som byder på tre kampe, og derudover har fodboldunionen sikret sig en mulighed for at hente Wieghorst tilbage til en stilling omkring A-landsholdet, hvis parterne skulle blive enige om det inden Wieghorsts kontraktudløb hos Swansea i sommeren 2014 - når Morten Olsen også stopper som A-landstræner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere