Van Persie: Brøndby-flop blandt verdens bedste

Manchester Uniteds assisterende træner, René Meulensteen, får store roser med på vejen af Robin van Persie

Robin van Persie har fået en fremragende start i Manchester United. Klubbens assisterende træner, René Meulensteen, bærer sin del af skylden.
Robin van Persie har fået en fremragende start i Manchester United. Klubbens assisterende træner, René Meulensteen, bærer sin del af skylden.

Hvordan havde tilstanden været i Brøndby lige nu, hvis hollænderen René Meulensteen havde fået længere tid i stolen som træner på den københavnske vestegn?

Spørgsmålet er naturligvis af hypotetisk karakter, men som roserne vælter ned over hollænderen, kunne Meulensteens evner næppe have skadet den kriseramte storklub.

Meulensteen kaldte selv Brøndby 'en syg patient', da han blev sagt op efter få måneders virke i klubben i 2006 og vendte tilbage til Manchester United, hvor han fortsat fungerer som Sir Alex Fergusons assistent. Siden har Meulensteen kunne se Brøndby falde mere og mere sammen og er blevet bekræftet i, at hans vurdering af Brøndby var korrekt, og at hans egne metoder er de rette.

Læs også:

Se også: Manchester United-træner: Lindegaard driller mig

Det sidste har Sir Alex Ferguson gentaget flere gange, når han har lovprist sin assistent. Men også de højtlønnede stjerner i United sætter pris på Meulensteen. Den seneste i koret er Robin van Persie.

- Måden, Meulensteen træner os på, er exceptionel. Han er absolut blandt verdens bedste trænere, siger van Persie til den hollandske tv-station NOS og uddyber.

- Jeg har haft mange gode trænere, men det er måden han forbereder holdet på til kampene. Hver kamp er ny, så hver træninssession er bygget unikt op, siger van Persie om sin landsmand.

- Vi ved præcis, hvad vi skal forvente, og han vinder point for os gennem træningen. Vi har vundet mange kampe med et enkelt mål, som er kommet gennem mål, vi har trænet efter.

Læs også:

Se også: Meulensteen i angreb på City

Robin van Persie har fået en fremragende start hos Manchesteer United, hvor han allerede har scoret 18 mål i Premier League. Aktuelt befinder han sig dog i Holland, hvor han i aften spiller landskamp mod Italien.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere