Ro på, Swansea: Laudrup har ikke travlt

Den danske manager vil gerne blive i den walisiske klub, men det haster ikke med at få forlænget kontrakten

Michael Laudrup vil gerne blive i Swansea, men har ikke travlt med at forlænge sin kontrakt
Michael Laudrup vil gerne blive i Swansea, men har ikke travlt med at forlænge sin kontrakt

Det går godt for Michael Laudrup i Swansea. Så godt at formand Huw Jenkins allerede nu gerne vil forlænge kontrakten med danskeren.

Laudrups kontrakt løbet godt nok frem til sommeren 2014, men Jenkins er klar til at indlede kontraktforhandlinger og håber at sikre sig Laudrup frem til i hvert fald 2015.

48-årige Laudrup vil også gerne blive i Wales, men har ikke travlt med at sætte sin signatur på en ny kontrakt med Premier League-klubben.

- Når folk gerne vil have, at du bliver, så er det, fordi de er tilfredse med det, du laver. Det er meget positivt. Men for mig er det vigtigere at tænke på nutiden end på fremtiden. Jeg har en kontrakt til og med næste sæson, så det haster ikke.

Læs også:

Se også: Swansea vil forlænge med Laudrup

- Nutiden er det vigtigste. Jeg har et år tilbage, og min intention er at blive her, siger Michael Laudrup ifølge Wales Online.

Han har i sin første sæson i Premier League haft store succes. Swansea er praktisk allerede nu sikret en sæson mere i det fine selskab, og desuden står klubben over for en finale mod Bradford i Liga Cup'en.

Det har givet Laudrup mange roser, og på rygteplan er han blev sat i forbindelse med selveste Real Madrid.

Den danske Swansea-manager tager det dog selv ganske roligt. For ham handler det om nutiden og det, der sker. Fremtiden - og det der måske sker - har ikke hans fokus.

Læs også:

Se også: Laudrup bekræfter: Derfor blev det Wieghorst

- Jeg kan kun sige, at en ting, jeg har lært af alle mine år i fodbold, er, at det er meget svært at planlægge fremtiden. Vi taler allerede om 2014, men det er langt ude i fremtiden.

- Jeg ved ikke, hvad jeg laver om to, fire eller seks år. Jeg kender ikke fremtiden, siger Michael Laudrup ifølge Wales Online.

Næste opgave for Laudrup & Co. er lørdag eftermiddag, hvor bundholdet QPR kommer på besøg på Liberty Stadium.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere