Swansea vil forlænge med Laudrup

Swanseas bestyrelsesformand er glad for samarbejdet med sin danske manager og vil allerede gerne forlænge den toårige aftale

Michael Laudrup har blandt andet ført Swansea til finalen i Liga Cup'en , og nu ønsker klubben at forlænge med ham. Foto. AP
Michael Laudrup har blandt andet ført Swansea til finalen i Liga Cup'en , og nu ønsker klubben at forlænge med ham. Foto. AP

Michael Laudrup har ubetinget være en succes i Swansea i sit første halvår i den walisiske klub. Og succesrige trænere og managers er varme handelsvarer på fodboldmarkedet.

Det ved de godt i Swansea, der ved flere lejligheder har måttet se storklubber hente deres succesfulde ansatte. Som da Liverpool hentede manager Brendan Rodgers i klubben efter den forgangne sæson. Istedet er Michael Laudrup kommet til, og han må meget gerne blive så længe som muligt.

Swanseas bestyrelsesformand, Huw Jenkins, har før udtrykt håb om, at Michael Laudrup vil blive kontraktperioden ud. Den løber til sommeren 2014. Men Jenkins udtrykker nu også ønske om at forlænge med den danske legende. I hvert fald for yderligere 12 måneder.

Læs også:

Se også: 'Laudrup bliver her'

- Jeg tror, at det er det rigtige for både os og Michael, at han har to sæsoner hos os efter denne. Det må være det første skridt. Det vil give os mere stabilitet og skabe større sikkerhed, når spillere slutter sig til os i løbet af sommeren, siger Huw Jenkins til thisissouthwales.

Forlængelsen skal også gøre det sværere og dyrere for andre klubber at hente Laudrup. At det kan blive aktuelt, ved de i Swansea.

- Vi er erfarne nok til at vide, at ingen ved, hvad der sker rundt om hjørnet i fodboldens verden. Det har alle Swansea-fans lært gennem de seneste år.

Jenkins har tidligere på året rost Laudrup i store vendinger.

- Han er kommet her for at levere et stykke arbejde i et par år, og forsøge at skabe fremgang i vores klub. Det gør han åbenlyst rigtig godt i denne sæson. I sidste ende er han her ikke for at promovere sig selv. Som spiller er han en verdenskendt figur. Som træner har han tiden på sin side i forhold til, hvad han ønsker at opnå.

Læs også:

Se også: 'Laudrup-stjerne er Premier Leagues bedste'

Swansea har for kort tid siden vist handlekraft ved at forlænge med klubbens ubestridte stjernespiller, spanieren Michu.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere