Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

'Alvorlige problemer i Swansea'

Historien om Swansea-spillernes utilfredshed med Michael Laudrup er ikke bare en storm i et glas vand

I dag dukkede der pludselig historier om, at spillerne er utilfredse med Michael Laudrup som manager i Swansea, og hos den engelske sportsjournalist Neil Ashton fra Daily Mail, er der ingen tvivl om, at der er alvorlige problemer mellem flere spillere og Michael Laudrups person og træningsmetoder i Premier League-klubben..

- Problemerne er alvorlige. Spillerne elskede Brendan Rodgers, der var meget kommunikativ og talte med spillerne hele tiden.

- Der er Laudrup slet ikke den samme type, ikke den samme faderfigur, som Rodgers var, siger Neil Ashton til ekstrabladet.dk.

- Laudrup er slet ikke så tilnærmelig som Rodgers, han er ikke typen, der tager en spiller om skulderen, siger Ashton og fortæller, at spillerne allerede var begyndt at brokke sig over Laudrups gammeldags træningsmetoder inden sæsonens første kamp mod Queens Park Rangers, som Swansea ellers vandt 5-0. Og efterfølgende slog West Ham 3-0.

Læs også:

Se også: Medier: Spilleroprør mod Laudrup

- Kigger man på resultaterne og placeringen i tabellen (Swansea ligger nummer 11, red.), så ville ingen tro, at der var problemer i klubben.

- Men det er der, de første spillere gik til Huw Jenkins (bestyrelsesformanden, red.) inden første kamp. De føler sig ikke i god nok form og må selvtræne ekstra.

- Samtidig kalder de Laudrups træningsmetoder fra 'en anden tid', siger Ashton, der selv har talt med flere af de garvede spillere i Swansea-truppen..

Se mere:

Se også: Laudrup: Vi viste karakter

- Men hvor lang tid vil Huw Jenkins bakke op omkring Michael Laudrup, hvis problemerne fortsætter?

- Laudrup bliver siddende. Klubben har ikke råd til at fyre ham.

Til sporten.dk siger Dafydd Pritchard fra This Is South Wales:

- Atmosfæren i klubben er ikke lige så god som i august. Der er helt sikkert nogle småproblemer der. Mange af spillerne var meget tætte på Brendan Rodgers, men det er et spørgsmål om at blive vant til Laudrups metoder.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen