TV: Fik Chelsea dommerhjælp igen?

Frank Lampard nåede op på 150 scoringer i Premier League med sin scoring mod Fulham - men på et tvivlsomt dømt straffespark. Se situationen her

Frank Lampard lykønskes af holdkammeraterne efter 1-0-scoringen. (Foto: AP/Tim Hales)
Frank Lampard lykønskes af holdkammeraterne efter 1-0-scoringen. (Foto: AP/Tim Hales)

Forleden fik Chelsea dommerhjælp, da begge scoringer i 2-1-sejren over Wigan kunne være blevet annulleret for offside, mens Branislav Ivanovic slap ustraffet fra at slå en modstander.

Og efter mandagens 1-1-kamp mod Fulham debatteres det igen, om Chelsea fik dommerhjælp. Fulham-spillerne protesterede i hvert fald voldsomt over det dømte straffespark til Salomon Kalou.

Læs også:

Se også: TV: Skulle Chelsea-helt være smidt ud?

Frank Lampard scorede efterfølgende til 1-1. Chelsea-stjernen er den mest scorende midtbanespiller i Premier Leagues historie, og med målet mandag aften nåede Lampard sit mål nummer 150 i Premier League.

Læs også:

Se også: TV: Offside ved begge Chelseas mål?

- Min præstation føles ikke så vigtig lige nu, for vi føler det som et nederlag. Vi føler, vi havde styr på kampen og lod sejren slippe os af hænde, siger Lampard.

- Personlige milpæle er fine, og det vil være dejligt at se tilbage på, når karrieren er forbi, men det er en skam, at dagens mål ikke gav os sejren. Jeg kan ikke glæde mig over det, når det ikke giver os tre point, siger den 33-årige englænder.

Læs også:

Se også: Chelsea mister vigtigt CL-skridt

Chelsea måtte nøjes med uafgjort, da Clint Dempsey udlignede syv minutter før tid med sin 16. sæsonscoring til 1-1 i London-lokalopgøret.

Chelsea ligger nummer seks i Premier League med to point op til den fjerdeplads, der giver adgang til Champins League-kvalifikationen.

Se også: Chelsea talent tryller

Se det omdiskuterede straffespark og målene fra kampen i tv-klippet over artiklen - og stem til højre for artiklen: Var der straffespark eller ej?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere