Stor-roser Agger: En af verdens bedste

Brendan Rodgers kalder Daniel Agger for en af verdens bedste midterforsvarere dagen efter kontraktforlængelsen

Liverpool elsker ham (Foto: Jon Super)
Liverpool elsker ham (Foto: Jon Super)

Der er vist ingen tvivl om, at Daniel Agger er glad for at være i Liverpool, og at klubben også sætter overordentligt stor pris på deres danske forsvarsgeneral.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kom det til udslag i gårsdagens kontraktunderskrivelse, der gjorde danskeren til klubbens bedst betalte spiller på linje med mr. Liverpool Steven Gerrard.

Se mere:

Se også: Agger scorer kvart milliard

Og roserne regner ned over den danske forsvarer fra klubbens manager.

- Daniel er en fantastisk spiller, og jeg er virkelig glad for, at han har valgt at blive i klubben. Det er et stort boost for alle tilknyttet klubben.

Se også:

Se også: Liverpool: Aggers indsats er fantastisk

- Han er en af de bedste midterforsvarere i verden. Hans balance, hans evne til at læse spillet, hans defensive kvaliteter og hans evner til at spille bolden op nede fra forsvaret er uovertruffen. Han elsker klubben og fansene, og jeg ser virkelig frem til fortsat at arbejde sammen med ham, siger Brendan Rodgers til klubbens hjemmeside.

I sommer var der meget snak om, at både Barcelona - men især Manchester City - var interesseret i den 27-årige dansker. Men den nytiltrådte Liverpool-chef var aldrig i tvivl om, at Agger ville fortsætte i Beatles-byen.

Se også:

Se også: Liverpool: Aggers indsats er fantastisk

- Daniel gjorde det klart over for mig i vores allerførste samtale, da han spillede EM med Danmark, at han ville blive her i Liverpool. Selvfølgelig var der interesse for ham, men jeg følte aldrig, at jeg virkelig skulle kæmpe for at holde på ham. Han gjorde det hele tiden klart overfor mig, at han ville være i Liverpool.

Daniel Agger har gennem stort set hele sin Liverpool-tid har store problemer med skader, men igen og igen er den danske forsvarsstjerne kommet igen, og med sine 27 år er han netop nu på vej ind i sine bedste år som fodboldspiller.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen