Ramos taget til nåde i sabotage-kamp

Sergio Ramos er tilbage i startopstilling i den udsatte udekamp mod Rayo Vallecano

Sergio Ramos er igen med fra start for Real Madrid i den udsatte kamp på udebane mod Rayo Vallecano (Foto: AP)
Sergio Ramos er igen med fra start for Real Madrid i den udsatte kamp på udebane mod Rayo Vallecano (Foto: AP)

24. sep 19:45 Rayo Vallecano - Real Madrid

LaLigaStadion: Estadio de Vallecas, Spanien Dommer: David Fernandez Borbalan
Rayo Vallecano
0
2
Slut
Real Madrid

Den spanske forsvarsstjerne Sergio Ramos har ikke just været i kridthuset hos Real Madrid-træner Jose Mourinho i den seneste tid. I tirsdagens storkamp i Champions League mod Manchester City på Santiago Bernabeu måtte den normalt faste mand i startopstillingen se hele kampen fra Recaro-sæderne på sidelinjen.

Men til dagens udsatte udekamp i den spanske liga mod Rayo Vallecano er den 26-årige spanier tilbage på banen fra første fløjt. Han har da også gjort sig positivt bemærket, efter at han var vraget til tirsdagens brag i Champions League.

Jose Mourinho havde nemlig givet spillertruppen fri dagen efter 3-2 sejren, men Sergio Ramos mødte alligevel op på Real Madrids træningsanlæg for at holde formen ved lige på egen hånd.

Kampen mod Rayo Vallecano skulle være spillet søndag klokken 21:30, men ukendte gerningsmand saboterede lysanlægget på Campo de Fútbol de Vallecas-stadionet i Madrid-forstaden Vallecas, og kampen spilles derfor i dag mandag klokken 19:30.

- Vi er blevet udsat for sabotage. Nogle har skåret ledningerne over under tribunen. Løsningen er at få ledningerne sat sammen igen, så vi kan få lys i projektørerne. Ledningerne er skåret over, og det er ikke normalt, siger Rayo Vallecanos formand, Martin Presam, til Canal+.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen