Daniel Agger båret ud af Anfield

Den danske anfører kom til skade i redningsaktion, da han stødte sammen med holdkammerat – Anders Lindegaard er tilsyneladende Uniteds nye førstekeeper

(Arkivbillede: AP)
(Arkivbillede: AP)

23. sep 14:30 Liverpool - Manchester United

Premier LeagueStadion: Anfield, England Dommer: Mark, Halsey
Liverpool
1
2
Slut
Manchester United

Daniel Agger blev båret ud af Anfield med store smerter i den venstre ankel, danskeren havde godt fat i, mens båreførerne bragte den blå plasticslæde ud af banen med den skadede danske anfører ombord.

Ildevarslende nyt blot 19 dage før, Danmark skal forsøge at puste nyt liv i håbet om VM i Brasilien med opgøret mod Bulgarien i Sofia – hvis evigt uheldige Daniel Agger nu enten ikke kan spille i længere tid eller bliver sat så langt tilbage, at det ikke er en kaptajn i topform, der kan sendes i aktion for vikingerne i Bulgarien.

Se mere:

Se også: Klar besked fra Gerrard: Giv hånd, Suarez!

Daniel Agger spillede ellers en stabil kamp for Liverpool mod Manchester United på en dag, da følelserne næsten var ved at oversvømme Anfield i den første hjemmekamp, siden Hillsborough-rapporten 23 år forsinket frikendte samtlige 96 Liverpool-ofre for ansvar i forbindelse med stadion-katastrofen.

Daniel Agger kom til skade, da han missede modtagelsen af en simpel aflevering oppe ved midterlinjen. Antonio Valencia spottede lynsnart kontra-muligheden, men i stedet for at følge United-spilleren hjem, satsede Daniel Agger hele butikken i en glidende tackling, som han missede totalt. Valencia stjal kuglen – og Daniel Agger og Glen Johnson stødte i stedet så hårdt sammen, at danskeren stærkt lidende blev liggende på græstæppet.

Se også:

Se også: Ferguson bønfalder fans: Glem Liverpool-had

For at føje spot til skade, nåede Glen Johnson faktisk tilbage og fik skærmet Antonio Valencia af i feltet, men iveren kostet stærkt uretfærdigt et dømt straffespark til Manchester United. Dét sparkede Robin van Persie ind fire minutter senere, da Daniel Agger langt om længe var blevet opgivet af behandlerne og fragtet ud af grønsværen.

Liverpool var på det tidspunkt for længst reduceret til 10 mand på grund af den kogende overophedede Jonjo Shelvey, der i det 39. minut med begge ben stemplede en næsten lige så brutalt satsende Johnny Evans og fik rødt på stedet. Unge Shelvey havde forinden været alvorligt ud med riven mod Uniteds Rafael – men slap uantastet af dommeren fra dén indsats.

Alligevel kunne Steven Gerrard med sin første Premier League-scoring siden marts løfte begge pegefingre i vejret og pege op mod sin nu afdøde fætter, der dengang i 1989 var yngste offer for Hillsborough-katastrofen.

Se mere:

Se også: Liverpool klar til at forgylde Agger

Men føringen holdt kun fem minutter, inden Rafael med et skruet spark uden om skærmende Daniel Agger kunne udligne via stolpen for et United-mandskab, der var presset grundigt trods en mand i overtal.

Til slut fik Manchester United fuld gevinst af kampen, og van Persies straffescoring betød, at udeholdet kunne rejse tilbage til Manchester med en 2-1-sejr.

Anders Lindegaard stod en stærk kamp i United-buret med flere fremragende indslag – bl.a. en stærk redning på Luis Suarez’ forsøg 20 minutter før tid – og ligner Alex Fergusons bud på en førstemålmand lige nu.

Så både godt og skidt nyt for Morten Olsen på en emotionel søndag i Liverpool.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen